yasioo Posted October 23, 2005 Author Share Posted October 23, 2005 Poszukuję wszelkich informacji XII batalionie piechoty Landsturmu. Szukałem już wszędzie gdzie się dało - nawet zagraniczne mądre książki mówią o innych batalionach Landsturmu, a o nim milczą. Szukam tych informacji, bo trafiłem blachę tego batalionu i chcę wiedzieć cokolwiek o jednostce - mój żołnierz był Saksończykiem, jeśli to w czymś pomoże - z miasta Weinbohla. Proszę o wszelkie informacje jakie posiadacie, nawet takie które naprowadzą mnie na właściwy trop. Yasioo yasiooxx@wp.pl gg:6924434 Link to comment Share on other sites More sharing options...
yasioo Posted October 25, 2005 Author Share Posted October 25, 2005 Nikt nic nie wie o tej jednostce?? Przecież są na forum tak dobrzy spece od I wojny. Pomóżcie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stachuss Posted October 25, 2005 Share Posted October 25, 2005 Niestety, I wojna to co najmniej temat tak samo rozległy jak druga a speców o wielu mnie ;/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.