Rumburak Napisano 23 Październik 2005 Autor Napisano 23 Październik 2005 Jest sobie piwnica w starej kamienicy. Pod podłogą coś może być schowane. Ale niestety w piwnicy jest węgiel i drewno do palenia, gruba warstwa węgla. Czasowo nie ma możliwości usunięcia węgla, nie ma gdzie go przenieść. Węgiel zostanie usunięty dopiero po zimie, a tu czekać się nie chce... Jakiego wykrywacza należy użyć i czy przebije" on warstwę węgla i czy da sygnał o metalowym przedmiocie pod podłogą? Proszę o rady jak to zrobić!
jaca2003 Napisano 23 Październik 2005 Napisano 23 Październik 2005 Skoro nie ma możliwosci usunięcia wegla to i tak musisz poczekać.Po co masz teraz miec koszmary ze ktoś Ci znaleziony skarb wydrze.lepiej poczekac do wiosny.pozdrawiam
stedke Napisano 23 Październik 2005 Napisano 23 Październik 2005 tylko trzeba tez wiedziec jak wyglada sprawa zbrojen w podlodze i scianach.ale nie sadze aby jakies byly,wkoncu jak piszesz jest to kamienica:)zycze cierpliwosci i sukcesupozdro
sirpavlo Napisano 23 Październik 2005 Napisano 23 Październik 2005 witamPod podłogą coś może być schowane.Jak jest to do wiosny tam będzie,bo wegla i tak nieda się przenieść.pozdro :)
adam4484 Napisano 23 Październik 2005 Napisano 23 Październik 2005 myslę ze pani rama" dała by sobie z tym radę. Mam tu na myśli wykrywacz ramowy:)POZDRAWIAM
Rumburak Napisano 23 Październik 2005 Autor Napisano 23 Październik 2005 Rany Boskie! Każecie mi czekać do wiosny na tego Visa? Zmiłujcie się! Jakiego sprzętu mam użyć, żeby sprawdzić gdzie on? ;-)
Peter Napisano 24 Październik 2005 Napisano 24 Październik 2005 No i ewentualnie surowa (mroźna) zima.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.