idiota Posted October 19, 2005 Author Share Posted October 19, 2005 Witam.Trafił mi się taki bagnecik :)Jaki to wzór?dł. całk. 281mmdł. ostrza: 246mmPochwa nie jest od niego, jest mniejsza. Bicia niewidoczne.Wymiary pochwy:dł. 274mmszczelina na ostrze: 6/13mmPytanie: a cóż to jest za pochewka?pozdrawiamJanusz Link to comment Share on other sites More sharing options...
idiota Posted October 19, 2005 Author Share Posted October 19, 2005 Witam.Trafił mi się taki bagnecik :)Jaki to wzór?dł. całk. 281mmdł. ostrza: 246mmPochwa nie jest od niego, jest mniejsza. Bicia niewidoczne.Wymiary pochwy:dł. 274mmszczelina na ostrze: 6/13mmPytanie: a cóż to jest za pochewka?pozdrawiamJanusz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Łukasz Posted October 19, 2005 Share Posted October 19, 2005 Witam! Bagent wz.24. Co do pochwy, tu niestety nie pomogę bo kiepsko ją widać. W miarę możliwości zamieść lepsze zdjęcie! Pozdrawiam, Łukasz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
idiota
Witam.
Trafił mi się taki bagnecik :)
Jaki to wzór?
dł. całk. 281mm
dł. ostrza: 246mm
Pochwa nie jest od niego, jest mniejsza. Bicia niewidoczne.
Wymiary pochwy:
dł. 274mm
szczelina na ostrze: 6/13mm
Pytanie: a cóż to jest za pochewka?
pozdrawiam
Janusz
2 answers to this question
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.