Skocz do zawartości

Soldiers ludzie honoru.

Darek419

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Ja grałem .... Powiem tak :
O ile daję sobie jakoś radze w Blitzkriegu to już dwa razy podchodziłem do Soldiersów. Za każdym razem poddawałem się po zakończeniu szkolenia. Po pierwsze komputer nie bardzo mi ogarnia wymagania sprzętowe, a po drugie nie bardzo podoba mi się rozłożenie na manualne i automatyczne sterowanie. Wkurza mnie również ozdrobnienie" szczegółów operacyjnych. Mam tu na myśli sytuacje tego typu jak np. podczas sterowania czołgiem i przygotowania do ataku musisz dbać o takie szczgóły jak np dobór odpowiednich pocisków ( panc. czy burzących) owszem to powiększa realizm ale w realnej walce działonowy wie czym strzelać do czołgu a czym do bunkra. Trochę mi to przypomina sytuację, w kórej na polu bitwy dowódca każdemu żołnierzowi z osobna krzyczy do ucha gdzie ma strzelać i gdzie biec.
Ale Twój post zaostrzył mi apetyt i chyba zainstaluję ją po raz trzeci - mam teraz pare dni wolnych i dam czadu ...
Spędzę więcej czasu na poligonie - wszak im więcej potu na ćwiczeniach - tym mniej krwi w boju ;-)

pozdrawiam - kocur !
Napisano
Witam,dzięki za odpowiedz.Co do manualnego sterowania,jest to dobry pomysł czołgiem, motocyklem itp można wszędże wjechać przez wodę,rów.Dzęki temu można lepiej ogarnąć sytuację.Ładowanie pocisków odłamkowe,ppanc pierwszym walisz w chałupę drugim w pojazdy.Dobra jest możliwość minowania,Wspaniale wygląda ostrzał z nebelwerfla,katiuszy.Są i wady,brak możliwości holowania dział,nie można wykorzystać usług lotnictwa,bombardowanie itp.Przechodzę ją po reinstalacji Windowsa już trzeci raz i za każdym inaczej.Wcale nie jest taka trudna.pozdroD419

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie