KamAndy Posted October 16, 2005 Author Share Posted October 16, 2005 Witam.Proszę o pomoc w określeniu jaki rodzaj wojsk niemieckich używał zamieszczonych na zdjęciu korpusówek.(jednostki czołgów czy dział samobieżnych). Link to comment Share on other sites More sharing options...
KamAndy Posted October 17, 2005 Author Share Posted October 17, 2005 Dzięki serdeczne za informacje. Przepraszam za te niemieckie, ale niepotrzebnie zasugerowałem się miejscem ich znalezienia. Teraz już wszystko jasne. Pozdrawiam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KamAndy Posted October 16, 2005 Author Share Posted October 16, 2005 Witam.Proszę o pomoc w określeniu jaki rodzaj wojsk niemieckich używał zamieszczonych na zdjęciu korpusówek.(jednostki czołgów czy dział samobieżnych). Link to comment Share on other sites More sharing options...
mietek Posted October 17, 2005 Share Posted October 17, 2005 Kto uzywal to nie wiem, ale mi to wyglada na wyzutnie rakietowa (ktoryz z nabelwerferow) zamontowana na podwoziu czolgowym. Link to comment Share on other sites More sharing options...
J-23 Posted October 17, 2005 Share Posted October 17, 2005 a dlaczego od razu stwierdzasz że to jest niemieckie ?to jest korpusówka radzieckich wojsk pancernych Link to comment Share on other sites More sharing options...
mietek Posted October 17, 2005 Share Posted October 17, 2005 Czolgu to nie przypomina, co ma przedstawiac? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
KamAndy
Witam.
Proszę o pomoc w określeniu jaki rodzaj wojsk niemieckich używał zamieszczonych na zdjęciu korpusówek.(jednostki czołgów czy dział samobieżnych).
5 answers to this question
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.