KamAndy Napisano 16 Październik 2005 Autor Napisano 16 Październik 2005 Witam.Proszę o pomoc w określeniu jaki rodzaj wojsk niemieckich używał zamieszczonych na zdjęciu korpusówek.(jednostki czołgów czy dział samobieżnych).
KamAndy Napisano 17 Październik 2005 Autor Napisano 17 Październik 2005 Dzięki serdeczne za informacje. Przepraszam za te niemieckie, ale niepotrzebnie zasugerowałem się miejscem ich znalezienia. Teraz już wszystko jasne. Pozdrawiam.
KamAndy Napisano 16 Październik 2005 Autor Napisano 16 Październik 2005 Witam.Proszę o pomoc w określeniu jaki rodzaj wojsk niemieckich używał zamieszczonych na zdjęciu korpusówek.(jednostki czołgów czy dział samobieżnych).
mietek Napisano 17 Październik 2005 Napisano 17 Październik 2005 Kto uzywal to nie wiem, ale mi to wyglada na wyzutnie rakietowa (ktoryz z nabelwerferow) zamontowana na podwoziu czolgowym.
J-23 Napisano 17 Październik 2005 Napisano 17 Październik 2005 a dlaczego od razu stwierdzasz że to jest niemieckie ?to jest korpusówka radzieckich wojsk pancernych
mietek Napisano 17 Październik 2005 Napisano 17 Październik 2005 Czolgu to nie przypomina, co ma przedstawiac?
Pytanie
KamAndy
Witam.
Proszę o pomoc w określeniu jaki rodzaj wojsk niemieckich używał zamieszczonych na zdjęciu korpusówek.(jednostki czołgów czy dział samobieżnych).
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.