Kris(Poland) Posted May 6, 2003 Author Share Posted May 6, 2003 Ostatni majowy wykop.Mam prosbe w identyfikacji czesci z dwoma otworami oraz korby.Dzieki za pomoc! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kris(Poland) Posted May 6, 2003 Author Share Posted May 6, 2003 Ostatni majowy wykop.Mam prosbe w identyfikacji czesci z dwoma otworami oraz korby.Dzieki za pomoc! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sten Posted May 6, 2003 Share Posted May 6, 2003 Witam,to jest hak do holowania(Abschlepphaken)Od Pantery takie jest podejrzenie:-)))co do tej korby to nie mam pojecia.Pzdr,sten Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kris(Poland) Posted May 6, 2003 Author Share Posted May 6, 2003 Dzieki Sten".A czy ta korba nie jest czasem od lewara czołgowego? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frozzer Posted May 6, 2003 Share Posted May 6, 2003 no hak jest czolgowy, ale nie koniecznie od pantery, panzer IV tez takie mial, nie wiem czy panzer III,II i I mial, ale IV na pewno, no i jeszcze tygrysy i tak dalej...a wlasnie, wraz ze wzrostem czolgu, czy wzrastal rozmiar tych hakow? :> Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kris(Poland) Posted May 6, 2003 Author Share Posted May 6, 2003 Czesci pochodza prawdopodobnie odStuga" ale na zdjeciach nie moge sie go(haka) doszukac :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
jotes Posted May 6, 2003 Share Posted May 6, 2003 Bo leżał" zwykle na błotniku, to trudno go znaleźć... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sten Posted May 6, 2003 Share Posted May 6, 2003 Frozzer tego to ja nie znaju:-( Pzdr.sten Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frozzer Posted May 7, 2003 Share Posted May 7, 2003 moze sam sobie odpowiem, co mi przyszlo do glowyrozmiar by wzrastal wraz ze wzrostem lin holowniczych, a nie czolgu. wiec pytanie, czy liny byly standardowe, czy ronych przekroi? :> Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
Kris(Poland)
Ostatni majowy wykop.Mam prosbe w identyfikacji czesci z dwoma otworami oraz korby.Dzieki za pomoc!
8 answers to this question
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.