Kris(Poland) Napisano 6 Maj 2003 Autor Share Napisano 6 Maj 2003 Ostatni majowy wykop.Mam prosbe w identyfikacji czesci z dwoma otworami oraz korby.Dzieki za pomoc! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kris(Poland) Napisano 6 Maj 2003 Autor Share Napisano 6 Maj 2003 Ostatni majowy wykop.Mam prosbe w identyfikacji czesci z dwoma otworami oraz korby.Dzieki za pomoc! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sten Napisano 6 Maj 2003 Share Napisano 6 Maj 2003 Witam,to jest hak do holowania(Abschlepphaken)Od Pantery takie jest podejrzenie:-)))co do tej korby to nie mam pojecia.Pzdr,sten Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kris(Poland) Napisano 6 Maj 2003 Autor Share Napisano 6 Maj 2003 Dzieki Sten".A czy ta korba nie jest czasem od lewara czołgowego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frozzer Napisano 6 Maj 2003 Share Napisano 6 Maj 2003 no hak jest czolgowy, ale nie koniecznie od pantery, panzer IV tez takie mial, nie wiem czy panzer III,II i I mial, ale IV na pewno, no i jeszcze tygrysy i tak dalej...a wlasnie, wraz ze wzrostem czolgu, czy wzrastal rozmiar tych hakow? :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kris(Poland) Napisano 6 Maj 2003 Autor Share Napisano 6 Maj 2003 Czesci pochodza prawdopodobnie odStuga" ale na zdjeciach nie moge sie go(haka) doszukac :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jotes Napisano 6 Maj 2003 Share Napisano 6 Maj 2003 Bo leżał" zwykle na błotniku, to trudno go znaleźć... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sten Napisano 6 Maj 2003 Share Napisano 6 Maj 2003 Frozzer tego to ja nie znaju:-( Pzdr.sten Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frozzer Napisano 7 Maj 2003 Share Napisano 7 Maj 2003 moze sam sobie odpowiem, co mi przyszlo do glowyrozmiar by wzrastal wraz ze wzrostem lin holowniczych, a nie czolgu. wiec pytanie, czy liny byly standardowe, czy ronych przekroi? :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
Kris(Poland)
Ostatni majowy wykop.Mam prosbe w identyfikacji czesci z dwoma otworami oraz korby.Dzieki za pomoc!
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.