Boruta Napisano 10 Październik 2005 Autor Share Napisano 10 Październik 2005 Tzn. może ma ktoś zwymiarowany, jak nie, to interesuje mnie wysokość i szerokość klapy i grubość chlebaka, chciałbym się przymierzyć do rekon.Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
revolt Napisano 10 Październik 2005 Share Napisano 10 Październik 2005 jeśli chcesz dla siebie to polecam przerobić czecha, tzn. poodprówać te szlufki na przodzie, pasek przerobić tak jak w polskim i gra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SSzuder Napisano 10 Październik 2005 Share Napisano 10 Październik 2005 revolt, przerobiony czech to jest chlebak wz. 26, 33 ma całkiem inny kształt :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
revolt Napisano 10 Październik 2005 Share Napisano 10 Październik 2005 to jest wz 33 i o takie przerobienie mi chodziło:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
revolt Napisano 10 Październik 2005 Share Napisano 10 Październik 2005 a to jest wz. 26 o takie przerobienie mi nie chodziło:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
revolt Napisano 10 Październik 2005 Share Napisano 10 Październik 2005 a to jest czeski czyli pomieszanie wzoru 26 i 33:) ale jednak kształtem przypomina wz 33, tak jak mówiłem trzeba poprzerabiać paski i wywalić szlufki:) zamiat dwóch wąsów do pasa głównego zostawić jeden przeszywając go na środek:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
revolt Napisano 10 Październik 2005 Share Napisano 10 Październik 2005 wg mnie chlebak wz.2 i czeski ma ze soba tylko 3 wspolne rzeczy 1)Nazwa chlebak".2)to ze szłuzył do przenoszenia małych racji żywnościowych i innych pierdół.3) dwa wąsy do mocowania przy pasie głównym:) pozatym wz.26 posiada paski skórzane,szlufki skórzane,inny kształt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KoMbAtAnT Napisano 10 Październik 2005 Share Napisano 10 Październik 2005 bron boze czecha, jak ja widze taka rekonsrukcje na odpierd** to mi sie dzwiga. Ja juz robic to porzadnie. Jak zdobede cyfrowe to Ci posle, jeszcze gdzies chyba mam plan.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SSzuder Napisano 10 Październik 2005 Share Napisano 10 Październik 2005 A mnie zawsze uczono, że czech bardziej kształtem przypomina wz. 26 :)tylko tyle, żeby odpruć paski z klapy (te parciane) i przyszyć skórzane troki. Do tego zapięcia też zmienić na troki, wąsy do mocowania na pasku troche skrócić, pasek wymienić i w środku zapięcie z pięciokątnego przerobić na czterokątne :)Ale ewentualnie moge polemizować ;]Ale chętnie zobacze przeróbki czecha na wz. 33, bo na wz.26 widziałem i całkiem ładne były :) (aa właśnie ma ktoś może na kompie zdjęcia przeróbki czecha na wz. 26 i orginalne zdjęcia wz. 26? bo miałem ostatnio format i wszystko poszło się... kochać ;] a chciałem w końcu przerobić bo chlebak w szafie gnije ;])Pozdrawiam ;]Szuder Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
revolt Napisano 11 Październik 2005 Share Napisano 11 Październik 2005 moja skromna opinia jest taka: lepiej chyba przerobić arpana" na Honekera" niż tegoz samego arpana" na HAMMERA" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boruta Napisano 11 Październik 2005 Autor Share Napisano 11 Październik 2005 He, he, tyle postów, a nikomu nie chciało się wziąść miarki i zmierzyć. Chodzi mi o ten z trzema hakami, szyty od zera.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KoMbAtAnT Napisano 11 Październik 2005 Share Napisano 11 Październik 2005 Mowilem Ci ze zrobie zdj i posle Ci caly plan szycia chlebakaPozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boruta Napisano 11 Październik 2005 Autor Share Napisano 11 Październik 2005 Dzięki. W ferworze dyskusji uciekła mi twoja wypowiedź.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SSzuder Napisano 11 Październik 2005 Share Napisano 11 Październik 2005 KoMbAtAnT, jakbyśbył tak miły i kiedyś miał to zeskanowane to ja też poprosze :)PozdrawiamSzuder Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KoMbAtAnT Napisano 13 Październik 2005 Share Napisano 13 Październik 2005 jak obiecalem, zrobilem dokumentacje, mam nadzieje ze zorientujecie sie na poodstawie zdj. Linki sa podane na www.gos.fora.pl w dziale grhPozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boruta Napisano 14 Październik 2005 Autor Share Napisano 14 Październik 2005 Dzięki, już ściagam.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.