Domino(*) Posted May 4, 2003 Author Share Posted May 4, 2003 Witam!Czy jest mozliwe wydobycie tej blaszki z bunkra bez jej niszczenia? Pzdr Link to comment Share on other sites More sharing options...
Domino(*) Posted May 4, 2003 Author Share Posted May 4, 2003 a przy okazji jak możecie rozszyfrujcie ją:) Pzdr Link to comment Share on other sites More sharing options...
mmichu Posted May 4, 2003 Share Posted May 4, 2003 Nie wyrywaj tej blaszki TO WANDALIZM ! Warto by ktoś kiegyś mógł ją też zobaczyć. Link to comment Share on other sites More sharing options...
necroskop Posted May 4, 2003 Share Posted May 4, 2003 Mam małe zapytanko w związku z ta blaszką. W jakim bunkrze ją widziałeś. podaj choć linię umocnień w jakiej się ona znajduje jeśli boisz się aby Ci jej nie zwineli. A c do tego wydobycia to zalecałbym rozwagę i podpisuję się pod stwierdzeniem - to wandalizm Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chudzin Posted May 4, 2003 Share Posted May 4, 2003 Zostaw, bo będzie kara. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Domino(*) Posted May 5, 2003 Author Share Posted May 5, 2003 jak już skończyliscie mnie pouczać to może napisalibyście coś na temat:P Pzdr Link to comment Share on other sites More sharing options...
Domino(*) Posted May 5, 2003 Author Share Posted May 5, 2003 zdejme, nie zdejme, moja sprawa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rysiek Posted May 5, 2003 Share Posted May 5, 2003 postaw przy ścianie butlę gazową, odpal, postaw na gazie czajnik z wodą. Strumień pary skieruj na blaszkę. Po 15 min. powinna się sama odkleić. Te 15 min. poświęć na refleksje i przemyślenia. Ric Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 5, 2003 Share Posted May 5, 2003 hmmmm ciekawy pomysł Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.