Skocz do zawartości

Toruń - proszę o informację gdzie warto szukać

sq1gpw

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam, proszę wszystkich z rejonu Torunia (jeżeli to możliwe) lub jeżeli chcecie się podzielić. Jestem z Koszalina i poszukuje z wykrywaczem w rejonie Wału Pomorskiego. W Toruniu studiuje już kilka lat i poznałem większość Toruńskich fortów ale bez sprzętu. Proszę o kontakt szukających abyśmy mogli razem gdzies się wybrać. POZDRAWiAM Marcin KUCZMA sq1gpw@interia.pl
Napisano
Podaję numer telefonu do siebie: 504 088 323
Posiadam sprzęt do eksploracji podziemnej. Znaczy nie do nurkowania ale do zjazdów zabezpieczeń itp. Wszyskich zaineresowanych zapraszam do współpracy.
Napisano
He he to znowu ja... byłem wczoraj w lesie za cmentarzem komunalnym po prawej stronie trasy nr 1 na wylocie z Torunia no i rewelacja. Kolejne miejsce gdzie warto kopać. Amunicja, troszeczke śmieci znaczy dużo odłamków. Ciekawostką są części od zapalników uderzeniowych (a może się myle) wszystkich zainteresowanych prosze o maile przesle zdjecie.
Napisano
Witam. Rok temu tam kopałem same odłamki troche niewypałów myśle że tam powojnie wysadzano całe te żelastwo zebrane wokół miasta. Lepsze tereny są wokół lotniska zwłaszcza północna strona. Pozdrawiam.
  • 2 weeks later...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie