Leuthen Napisano 5 Październik 2005 Share Napisano 5 Październik 2005 No, Wraith, wreszcie oddałeś Gleissa do BU, więc teraz wpadnie w moje szpony :-)))) Dzisiaj siedziałem na Piasku i skończyłem przepisywać fragment niemieckiej książki, dotyczący bitwy pod xxx w xxx r. podczas xxx wojny śląskiej :-))))Lewy, jeszcze nie zacząłem czytać nadesłanego materiału, ale obiecuję, że dzisiaj zacznę to zbożne dzieło :-)PozdrawiamLeuthen Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wraith Napisano 5 Październik 2005 Share Napisano 5 Październik 2005 Fakt trochę mi się udało przytrzymać ;-)))No i kiedyś musimy pojechać na Twoje xxx ;-))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piters Napisano 11 Czerwiec 2008 Share Napisano 11 Czerwiec 2008 prośbahttp://odkrywca.pl/pokaz_watek.php?id=636582#655294 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OloOcki Napisano 27 Czerwiec 2008 Share Napisano 27 Czerwiec 2008 mam prośbe czy ktos ma moze ksiazke Napoleon w Lwówku Śląskim czy ktoś ja czytał? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.