Wraith Napisano 2 Październik 2005 Autor Napisano 2 Październik 2005 Resztki srebrzenia na wierzchu, wymiary 4x3cm
Lokomotywa Napisano 4 Październik 2005 Napisano 4 Październik 2005 okucia od trumny + parę guzików po nieboszczyku-super znalezisko!
YoWheris Napisano 4 Październik 2005 Napisano 4 Październik 2005 okucie od trumny to raczej nie jest. Znalazlem podobne, które okazało się być kawałkiem śruby od trumny lecz całkowicie inaczej było zakończone, brak było tylko szpilki śruby i widać było że jest ułamane. Nie posiadało takowego zaczepu. chyba że trum na był na jakieś zatrzaski a to raczej niemożliwe.
Wraith Napisano 4 Październik 2005 Autor Napisano 4 Październik 2005 Boruta, mnie bardziej takie fikuśne B przypomina, przy literze L na zakończeniu powinnoby być również zakończenie przy dolnej części tejlitery, no ale jeżeli masz rację to LB=leżenie bykiem;-)Lokomotywa, wszystkie fanty znalezione w dość sporych odległościach od siebie 10 - 15 km, chyba że to jakiś zombie wędrowny gubi klamoty:-)YoWheris coście wczoraj wyciągneli?Dzięki za odpowiedzi i pozdrawiam!
Wraith Napisano 2 Październik 2005 Autor Napisano 2 Październik 2005 Resztki srebrzenia na wierzchu, wymiary 4x3cm
Wraith Napisano 2 Październik 2005 Autor Napisano 2 Październik 2005 Poprzednie mierzyłem na oko i przemierzyłem jednak ma to tylko 2,5x1,5cm.A tutaj albo resztki broszy...albo? 3,5 x 2,5 cm.
Wraith Napisano 2 Październik 2005 Autor Napisano 2 Październik 2005 Obrączka, bf w kółeczku (na lewo od 11tki) 11 4 C, od jakiegoś zwierzaka?
Wraith Napisano 3 Październik 2005 Autor Napisano 3 Październik 2005 Nikt nic nie wie?;-( Może chociaż guzik komuś uda się zidentyfikować? B jak bankowy albo Breslau?;-)
Pytanie
Wraith
Resztki srebrzenia na wierzchu, wymiary 4x3cm
11 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.