komunacccp Napisano 29 Wrzesień 2005 Autor Napisano 29 Wrzesień 2005 kiedys kopiac w rejonach lwowka slaskiego znalezlem cos takiego co to moze byc??
lokfan Napisano 29 Wrzesień 2005 Napisano 29 Wrzesień 2005 Witam!Mam gdzieś identyczny ,tyle że kompletny i ten mój jest co prawda kluczem ,ale służącym do otwierania skarbów w płynie, zamkniętych przy pomocy zwykłego korka . Po prostu do ucha zamontowano korkociąg , a to co na zdjęciach to jego etui.Niestety ten mój jest z lat jest z lat póżnego Gierka" więc nie ma wartosci historycznej ,no ale poczekam! Pozdrawiam!lokfan
komunacccp Napisano 30 Wrzesień 2005 Autor Napisano 30 Wrzesień 2005 a wygladalo na cos starego ale co poradze. dzieki
1szybki Napisano 30 Wrzesień 2005 Napisano 30 Wrzesień 2005 też skłaniałbym się do korkociągu wygrzebałem taki kiedyś tylko może nie tak bogato zdobiony (gładki)
komunacccp Napisano 30 Wrzesień 2005 Autor Napisano 30 Wrzesień 2005 tak wiec mamy doczynienia z PRL-owska podrobka:) pozdro
komunacccp Napisano 29 Wrzesień 2005 Autor Napisano 29 Wrzesień 2005 kiedys kopiac w rejonach lwowka slaskiego znalezlem cos takiego co to moze byc??
marcin.lubuskie Napisano 29 Wrzesień 2005 Napisano 29 Wrzesień 2005 no napewno klucz o d jakiejś skszyni albo od dzwi solidnych wygląda jagby czegoś brakowało jeszcze srodek ciekawy ten klucz pozdrawiam
Pytanie
komunacccp
kiedys kopiac w rejonach lwowka slaskiego znalezlem cos takiego co to moze byc??
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.