kozakk88 Napisano 27 Wrzesień 2005 Autor Share Napisano 27 Wrzesień 2005 witam mam problem znalazłem tę skrzynke u babci na strychu podobno została znaleziona w lesie zaraz po przejsciu frontu chciłąbym wiedziec czy niemiecka czy ruska i do czego slużyła kolor był inny bo dziadek malował tą skrzynke.. z góry dzieki za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HU13ERT Napisano 27 Wrzesień 2005 Share Napisano 27 Wrzesień 2005 Ładna skrzynka...z opisu wynika, że niemiecka albo ruska no i pomalowana. Co do reszty pomożemy jak będzie zdjęcie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HU13ERT Napisano 27 Wrzesień 2005 Share Napisano 27 Wrzesień 2005 Ładna skrzynka...z opisu wynika, że niemiecka albo ruska no i pomalowana. Co do reszty pomożemy jak będzie zdjęcie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaca2003 Napisano 27 Wrzesień 2005 Share Napisano 27 Wrzesień 2005 Po mojemu jest to skrzynka PIFKAnie ruszaj poczekaj az przyjade.Pozdrawiam.P.S. może jakieś zdjatko? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.