PATRON Napisano 27 Wrzesień 2005 Autor Napisano 27 Wrzesień 2005 wzruuuuuuszylem sie .....w wiadomościach bąknęli o wykrywaczach metali .....ciekawe czy wiedzą że propagowanie przestępczości też jest przestępstwem :-)Wydanie główne 20.00 kurde .....szok .....PZDR PATRON
Enes Napisano 27 Wrzesień 2005 Napisano 27 Wrzesień 2005 to co się wypowiadał dealer z ul.Radnej w Warszawie z astronomicznymi cenami.
sherman Napisano 27 Wrzesień 2005 Napisano 27 Wrzesień 2005 Widziałem to :p chyba to byo to mówili o jakiś jezioże co tam są jakies dokumenty czy coś niepamiętam dokładnie :/
Enes Napisano 27 Wrzesień 2005 Napisano 27 Wrzesień 2005 mówili coś o znalezionym skarbie zatopione 60-siąt beczek ze złotymi monetami czy coś takiego, a potem o jakims skarbie w parku niedługo będą go wykopywać jakos tak.
Jadzia Napisano 27 Wrzesień 2005 Napisano 27 Wrzesień 2005 Bzdury jakieś o tym skarbie gadali jak zwykle zresztą :]że niby jakieś monety i kosztowności warte 10mld $ nie wiem skąd taką wartość wzięli skoro nawet jednej beczki jeszcze nie wykopali ( a przynajmniej nic o tym nie powiedzieli) ???
Boruta Napisano 28 Wrzesień 2005 Napisano 28 Wrzesień 2005 To chyba po to, żeby już zupełnie zabronić jego posiadania, a każdy z wykrywką, to potencjalnmy złodziej-milioner, którego trzeba wydoić.Pozdrawiam
milbas Napisano 28 Wrzesień 2005 Napisano 28 Wrzesień 2005 Witam.Mówili (pokazując jakiś park), że w tym miejscu istniało jakieś jezioro, w ktorym zostały zakupione w skrzyni (skrzyniach ???) dokumenty z powstania styczniowego.Pan pokazywał wykrywacze i zachwalał ich dyskryminacje (że można odróżnić złoto od żelaza :-))))).Ponadtną medalami, dewocjonaliami itp. itd. z komentarzem, że zostało to znalezione przy pomocy wykrywacza metali.Moim zdaniem prokuratura natychmiast powinna wkroczyć do telewizji - za podżeganie (czyli namawianie) do popełnienia przestępstwa :-))PozdrawiamMILBAS
milbas Napisano 28 Wrzesień 2005 Napisano 28 Wrzesień 2005 Sory, zjadło mi kawałek tekstu. Z tymi medalami to miało być, że opokazywali ścianę zawieszoną medalami, dewocjonaliami itd.
redaktor Napisano 28 Wrzesień 2005 Napisano 28 Wrzesień 2005 Drodzy forumowiczeSprawę dotyczącą ukrytego albumu Ławcewicza będącego nieocenionym źródłem do badań dziejów Powstania Styczniowego opisał obszernie na łamach „Odkrywcy” Lech Zwirełło w numerze majowym z bieżącego roku. W chwili obecnej redakcja jest w trakcie załatwiania wszelkich formalności związanych z wydobyciem tego cennego dokumentu. Przygotowania są bardzo zaawansowane. Akcja ta jest kolejną po poszukiwaniach archiwum KG AK inicjatywą naszej redakcji. O szczegółach będziemy informować na bieżąco.Serdecznie pozdrawiamIzabela Kwiecińska
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.