608 Napisano 23 Wrzesień 2005 Napisano 23 Wrzesień 2005 Mauser Hess poszukaj i wyświetl wszystkie swoje posty szt. 293 potem je przeczytaj i wysnuj wnioski czy ich ilość świadczy o posiadanej wiedzy.To tyle w tym temacie z mojej strony.
kocur Napisano 24 Wrzesień 2005 Napisano 24 Wrzesień 2005 Przestańcie sie drapać KOTY ;-)pozdrawiam - kocur !
Mlody Mauser Napisano 24 Wrzesień 2005 Autor Napisano 24 Wrzesień 2005 Dobra niehce mi sie klucic...ja wiem swoje i wy swoje....;/moj nick nie ma nic wspolnego z Hoessem.Koniec tematu.
Horst Napisano 24 Wrzesień 2005 Napisano 24 Wrzesień 2005 Z Hoessem nie. Ale z R. Hessem jak najbardziej!
Kostek Napisano 24 Wrzesień 2005 Napisano 24 Wrzesień 2005 Ej Mauser nie masz racji!!!!!!!!Takich to Trzeba tasakiem nie młotkiem. Szkoda narzędzia.
Seb Blatter Napisano 24 Wrzesień 2005 Napisano 24 Wrzesień 2005 Panowie, spokojnie.Nie widzicie, że 'dyskusja' schodzi na psy, mało który post wnosi teraz coś do wątku, jak np. czyniły to wypowiedzi Kocura bądź SZUKAM.W ogóle ta kłótnia o nick MAUSER HESS jest żałosna, pomijając już 'argumenty', używane przez niektórych.Pod wypowiedzią Jacentego2004: dla mnie możesz się nawet nazywać "Bolek i Lolek , "panienka z okienka albo "smok wawelski - przecież to nie ma tutaj żadnego znaczenia" - podpisuję się obydwiema rękami.Pozdrawiam
Mlody Mauser Napisano 24 Wrzesień 2005 Autor Napisano 24 Wrzesień 2005 Kostek moze i masz racje.Seb Blatter-o czyje argumenty Ci chodzilo?Pozdrawiam i dziekuje tym ktorzy na mnie niewrzucali na tym poscie.
Seb Blatter Napisano 24 Wrzesień 2005 Napisano 24 Wrzesień 2005 O 'argumenty' siłowe, młotek tudzież tasak :)Powtórzę się, no ale widocznie trzeba, mam gdzieś jaki kto ma nick, byleby się wypowiadał ciekawie.Pozdrawiam
von Nogaj Napisano 25 Wrzesień 2005 Napisano 25 Wrzesień 2005 Mam tylko jedno pytanie-Czy Mauser też był fizykiem-noblistą?
Mlody Mauser Napisano 25 Wrzesień 2005 Autor Napisano 25 Wrzesień 2005 NIe mauser to karabin uzywany przez niektore armie swiata;/
von Nogaj Napisano 25 Wrzesień 2005 Napisano 25 Wrzesień 2005 Dziękuję za błyskawiczną odpowiedz.To chciałem wiedzieć.Pozdrawiam
Mlody Mauser Napisano 25 Wrzesień 2005 Autor Napisano 25 Wrzesień 2005 Niewiem ale jaki cel mialo twoje pytanie...no ale dobra.Moze mam CI jeszcze podac przez jakie armie?Czechoslowacja,Niemicy,Polska,Niemcy I wojna(to ten dlugi mauser)A tu nie jestesm pewien Turcja Argentyna(???) no a reszty nie wiem
Mlody Mauser Napisano 25 Wrzesień 2005 Autor Napisano 25 Wrzesień 2005 ale wymyslajac nick chodzilo mi o karabin
stedke Napisano 25 Wrzesień 2005 Napisano 25 Wrzesień 2005 a czemu nie np o jakis model pistoletu :P ;)pozdro
Mlody Mauser Napisano 25 Wrzesień 2005 Autor Napisano 25 Wrzesień 2005 Ehh bo lubie ten karabin..a pistolet mnie niepasuje jakos...nie wim dlaczego ale ten karabin jest bardzo fajny:)
sturmann Napisano 26 Wrzesień 2005 Napisano 26 Wrzesień 2005 witamkolega założył poważny wątek a tu spobie jaja robicie. Według mnie kolega identyfikuje się z karabinem Mauser (98k), który w ostatnią podróż zabrał Rudolf Hess, zebys kutecznie móc sie bronić przed dziadkami z Home Guard.
Mlody Mauser Napisano 26 Wrzesień 2005 Autor Napisano 26 Wrzesień 2005 Kolego sturmann nieidentyfikuje sie z karabinem mauser poprostu tak sobie w nicku wymyslilem.wiec sie odemnie od****.
Mlody Mauser Napisano 26 Wrzesień 2005 Autor Napisano 26 Wrzesień 2005 piszac od****"mialem na mysli odwalcie.
Czarek Napisano 26 Wrzesień 2005 Napisano 26 Wrzesień 2005 czytam sobie ten wątek i coś mi się robi...nazwał się kolega Hess,wytłumaczył że to od fizyka i o co chodzi?czego sie czepiacie ludzie?i ciągle przywalacie do tego i wmawiacie mu co innego?Mauser-zmień sobie nick na fiksumdyrdum to dadzą Ci spokój...jej...skąd tyle pyskówek ostatnio na tym forum???
Peter Napisano 26 Wrzesień 2005 Napisano 26 Wrzesień 2005 No i mamy młodzieży chowanie". Swoją drogą to co z tą dysleksją, epidemia jakaś czy co ? Co do debilowatej młodzieży to przecież tacy się nie urodzili, ktoś ich wychowuje, przecież to nie sieroty z domu dziecka. Jak mój syn przyznał się w podstawówce, że co dzień czyta (książki) to przez pół roku (do zmiany szkoły) miał przes..e. Wzorcem w klasie był kolo który obrabiał samochody. Jak się potem okazało Tata policjant emeryt ( 40 lat). Nie dajcie z siebie robić buraków.
AKMS Napisano 26 Wrzesień 2005 Napisano 26 Wrzesień 2005 Oj, Peter, świetny przykład. Znam identyczny przypadek.
Mlody Mauser Napisano 26 Wrzesień 2005 Autor Napisano 26 Wrzesień 2005 No ja naszczescie mam kumpla kturego tez interesuje historia i jakos sie nas nieczepijaja za ta historie...tak jak powiedzial Peter to znam prawie identyczny przypadek tylko ze kupa" zostala wzieta w torebke i zrzucona na głowe jakiemus przechodniowi z 3 pietra(mama tego kolesia jest nauczycielka) To jest zalosne i juz.;/Czarek wyslalem o zmiane nicku do Bociana ale jakos niewidze oddpowiedzi:).
obert8 Napisano 16 Październik 2005 Napisano 16 Październik 2005 ja jeszcze doloze swoje trzy grosze z racji tego ze jestem ojcem mausera Hess to dosyc popularne nazwisko w niemczech zreszta moja prababcia nosila to nazwisko i mlody tak sobie wpisal ale do czego zmierzam ze jesli jakis kat Oswiecimia nosil by nazwisko Kowalski to potepiamy 10 000 Kowalskich i niszczymy skrzynki pocztowe pzdr obert8
lisek68 Napisano 16 Październik 2005 Napisano 16 Październik 2005 Temat Oświęcimia to temat bólu,cierpienia i krzywd jakie spotkały wiele milionów ludzi.Moji dziadkowie zostali zmuszeni do pracy na roli u jakiegoś szwaba i krew mnie zalewa gdy moja babcia,już nieżyjąca,opowiadała mi na jakie upokożenia byli wystwieni tylko za to że byli Polakami.Po takich historiach mam ochotę dusić byłych oprawców gołymi rękami ich szczęście że już nieżyją..Ale ja o czym innym miałem powiedzieć .Otóż nie umniejszając tego skandalicznego zachowania to uważam że ta dyskusja to kolejny KLEJNOT w rękach środowisk wrogich Polsce i Polakom. Już widzę jak będą one eksportwać na cały świat temat zachowania młodzieży w obozie zagłady .Nasze brudy pierzmy we własny gronie ,proszę takiego tematu na przyszłość nie wyciągać............!
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.