Skocz do zawartości
  • 0

bunkry

Gość Krzysztod Poliński

Pytanie

Napisano
Zaiteresowałem się obiektami militarnymi znajdujacymi sie w najbliższej okolicy mego miejsca zamieszkania - Brześć Kujawski. Jak na razie zlokalizowałem ich kilkanaście. Szukałem w internecie, ale nie znalazłem podobnych obiektów może są mało istotne). Zamieszczam zdjęcia oraz mapkę z lokalizacją. Chętnie usłyszę coś więcej na ten temat. Podobno unkry" wcale nie zostały użyte.
Krzysztof P.

3 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Zachęcam do lektury Fortecy". Tam leci lub leciała seria ma temat polskich schronów plowych (opisy, mapki,rzuty itp). A co do tego używania" to większość nie została wykorzystana w walce.
Napisano
Zaiteresowałem się obiektami militarnymi znajdujacymi sie w najbliższej okolicy mego miejsca zamieszkania - Brześć Kujawski. Jak na razie zlokalizowałem ich kilkanaście. Szukałem w internecie, ale nie znalazłem podobnych obiektów może są mało istotne). Zamieszczam zdjęcia oraz mapkę z lokalizacją. Chętnie usłyszę coś więcej na ten temat. Podobno unkry" wcale nie zostały użyte.
Krzysztof P.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie