norbert lat 13 Napisano 22 Wrzesień 2005 Autor Napisano 22 Wrzesień 2005 to forum schodzi na psy kiedys bylo fajnie kazdy sluzyl pomoca a teraz co gowno nik nikomu nie poamga tylko wszyscy sobie dopiejkaja i zakaladaja durne wątki tyle z mojej strony
PATRON Napisano 22 Wrzesień 2005 Napisano 22 Wrzesień 2005 a ja jestem sklonny stwierdzić że nie masz zielonego pojęcia jakie było forum kiedyś bo jesteś na nim od niedawna ......i faktem jest że dopuki nie było postów w stylu pokaż mi swój pulpit a powiem ci kim jesteś" było całkiem fajnie i był porządek ale na szczęście jest bocian który ten wątek też usunie ....I SŁUSZNIE....:-)PZDR PATRON
bjar_1 Napisano 22 Wrzesień 2005 Napisano 22 Wrzesień 2005 Norbert - Patron ma rację... schodzi na psy bo ludzie międzyinnymi otwierają beznadziejne wątki :]
ARTI123 Napisano 22 Wrzesień 2005 Napisano 22 Wrzesień 2005 witampanowie jak ktoś ma naście lat dlaczego go olewacie!wszyscy byliśmy kiedyś młodzi pozdro-arti(39lat)
Seb Blatter Napisano 22 Wrzesień 2005 Napisano 22 Wrzesień 2005 Nie chodzi tu, bynajmniej, o wiek.bjar_1 i PATRON prawdę mówią...Mi też się nie podoba postawa obywatela Norberta (delikatnie rzecz ujmując).Pozdrawiam
Romel79 Napisano 23 Wrzesień 2005 Napisano 23 Wrzesień 2005 Hmmm właściwie to forum nie zchodzi a psy", tylko my poprostu posiadamy coraz większą wiedze, interesuje nas coraz głębsza" wiedza, bardziej konkrety, zaczynają męczyć nas posty o żeczach które są dla nas oczywiste, a zapominamy że my sami kiedyś o tym nie wiedzieliśmy i bardzo chętnie to czytaliśmy.Nie prawda że teraz nikt nie chce pomagać, po prostu większość ludzi o dużej wiedzy zazwyczaj jest w wieku kiedy już nie chodzi się do liceum i ma mase czasu na siedzenie w internecie, następuje okres kiedy człowiek zaczyna chodzić do pracy na X godzin, żona , dzieci itp i już nie przesiaduje się przy komputerze kilku h dziennie, bo się na to nie ma czasu.Pozdro
norbert lat 13 Napisano 23 Wrzesień 2005 Autor Napisano 23 Wrzesień 2005 no ale kiedy juz znajda czas na wejscie na swoje ukochane forum zakladaja watki pt ile mam wzrostu"pzdr
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.