Skocz do zawartości

Zmarł Szymon Wiesenthal

MaTi

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Szymon Wiesenthal, słynny żydowski tropiciel nazistów, zmarł we wtorek w Wiedniu w wieku 96 lat - poinformowało centrum jego imienia w Los Angeles
  • Odpowiedzi 67
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
hashorn
niektorych interesuje,
o innych nikt nigdy nie bedzie pamietal.
mozesz wybrac grupe.

pozdr
robert_kudelski
----------------
www.eksplorator.com
Napisano
masz racje Fiodor.
...pik78 - podpisz sie prosze zebym na przyszlosc wiedzial komu nie podawac reki. a jak w niedziele wpadniesz do kosciola to przypomnij sobie ze Maria rowniez nie pochodzi z Czestochowy.

pozdrawiam Normalnych
robert_kudelski
----------------
http://www.eksplorator.com
Napisano
Fiodor-Z calym szacunkiem dla Papieza-ale Jego (Wojtyły) śmierć przyjąłem podobnie jak śmierć owego supertropiciela" Weisenthala...
W końcu kazdy kiedyś odejdzie...
Pozdro!
Nashorn.
Napisano
Nie jestem antysemitą ani nazista ale ich nie lubię nie mam obowiązku kochać wszystkich ludzi na swiecie a takich lowcow nazistow (i komunistów )u mnie w regionie bylo wiecej!Nie mam zamiaru po jakims fanatyku płakać bo teraz jest to poprawne politycznie.
pozdrawiam Normalnych Tomasz_Pikun

ps. w kosciolku,meczecie,cerkwi,boznicy itp miejscach mnie nie spotkasz ...
Napisano
pełne poparcie dla pik 78 nie będe płakał po jakimś tam żydku mszczacym sie na nazistach
wyrażajcie swoje wyrazy smutku i żalu" - co to k.... ma byc kółko sympatyków gminy żydowskiej ?
wczoraj zmarł pan franek z pod 13 -wyrażajcie swoje wyrazy smutku i żalu" bedzie mu miło -buchachaaaa
Napisano
zdecydowanie widze nastroje antysemickie w sumie nie rozumiem tego do końca Wisenthal bądz co bądz był wielkim człowiekiem jego fundacja odjandywała tych którzy wydawali wyroki na zwykłych ludzi i skazywali ich na śmierć Polaków ,Żydów,Cyganów ,Ukraińców...Gdyby tak przemyslec to myśle ze ktoś z rodziny pika czy innych przeciwników stracił kogos w obozach no ale cóz głupota ludzka nie boli i kilka osób wykazało sie spora głupotą ,kto wie czy którys z nich nie posiada korzeni żydowskich ale spoko ogólnie zero szacunku dla takich ludzi jak pik i jemu podobni
Napisano
Tak tak....zero szacunku...każdy kto nie lubi żydów to idiota...w polsce TEŻ byli ludzie ścigający nazistów , zbordniarzy radzieckich ale oczywiście jak oni umierają to jest cisza....umiera Szymon to lament na całym świecie...a sajmon wykazał wielką tolerancję którą pewnie obnosi się przy kolegach :].Tolerancja tak!!! dopóki masz zdanie jak ja ?? Dobre hasło:D.Poco używasz słowa Antysemita ??..jak ktoś nie lubi Rosjan to spoko...ale jak żydów to już potwór,nazista i antysemita :].Pzdr.
Napisano
zero tolerancji dla takich jak ten powyżej:Polska od zawsze była tyglem nardowym od zawsze to własnie tu przykładnie żyły obok siebie różne nacje i nie ma tu miejsca na nienawiśc dla jakiegokolwiek narodu a będe obok stawiał Polaków-Żydów bo kiedys nierzadko nawet tym drugim bardziej zalezało na dobrze kraju walczyli o ojczyzne i zaden pies pokroju herwolfa nie powinien obrazaj innych nardowosci
Napisano
Polska od zawsze była tyglem nardowym " no i wszyscy ciągneli w swoją strone a obraz takiej Polski mamy dziś -totalny rozkład państwa !!!
a i wole byc polskim psem niż żydem panie szymon bo to chyba żydowskie imie co ? buchachaaaa

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie