MaTi Napisano 21 Wrzesień 2005 Autor Napisano 21 Wrzesień 2005 Szymon Wiesenthal, słynny żydowski tropiciel nazistów, zmarł we wtorek w Wiedniu w wieku 96 lat - poinformowało centrum jego imienia w Los Angeles
Maćko Napisano 21 Wrzesień 2005 Napisano 21 Wrzesień 2005 To już wiemy.... :]....wyrażajcie swoje wyrazy smutku i żalu :]...temu służy ten post ??.Pozdr.
revolt Napisano 21 Wrzesień 2005 Napisano 21 Wrzesień 2005 młody moze umrzeć , stary musi. łoj ale swiat bez nigo smutny,normalna smierć normalnego człowieka
nashorn Napisano 22 Wrzesień 2005 Napisano 22 Wrzesień 2005 Kogo to interesuje?...Zwykła śmierć.I tak żył długo,sam chciałbym tyle pożyć...Pozdro!Nashorn.
Zientas Napisano 22 Wrzesień 2005 Napisano 22 Wrzesień 2005 ...a dzisiaj w Rzeczpospolitej" premier naszego kraju - Belka zamieścił ogłoszenie kondolencjami...Ręce opadają...
kudi Napisano 22 Wrzesień 2005 Napisano 22 Wrzesień 2005 hashorn niektorych interesuje, o innych nikt nigdy nie bedzie pamietal.mozesz wybrac grupe.pozdrrobert_kudelski----------------www.eksplorator.com
kudi Napisano 22 Wrzesień 2005 Napisano 22 Wrzesień 2005 masz racje Fiodor....pik78 - podpisz sie prosze zebym na przyszlosc wiedzial komu nie podawac reki. a jak w niedziele wpadniesz do kosciola to przypomnij sobie ze Maria rowniez nie pochodzi z Czestochowy. pozdrawiam Normalnych robert_kudelski ---------------- http://www.eksplorator.com
Lokomotywa Napisano 22 Wrzesień 2005 Napisano 22 Wrzesień 2005 zmarł człowiek ktory zycie poświęcił tropieniu ludzkich chwastówzapalmy mu świeczkę (!)
nashorn Napisano 22 Wrzesień 2005 Napisano 22 Wrzesień 2005 Fiodor-Z calym szacunkiem dla Papieza-ale Jego (Wojtyły) śmierć przyjąłem podobnie jak śmierć owego supertropiciela" Weisenthala...W końcu kazdy kiedyś odejdzie...Pozdro!Nashorn.
pik78 Napisano 22 Wrzesień 2005 Napisano 22 Wrzesień 2005 Nie jestem antysemitą ani nazista ale ich nie lubię nie mam obowiązku kochać wszystkich ludzi na swiecie a takich lowcow nazistow (i komunistów )u mnie w regionie bylo wiecej!Nie mam zamiaru po jakims fanatyku płakać bo teraz jest to poprawne politycznie.pozdrawiam Normalnych Tomasz_Pikunps. w kosciolku,meczecie,cerkwi,boznicy itp miejscach mnie nie spotkasz ...
Seb Blatter Napisano 22 Wrzesień 2005 Napisano 22 Wrzesień 2005 Poprawność polityczna jest wkur...jąca, a temat Żydów jest drażliwy jak jasna cholera. To tyle.Szacunek dla zmarłego.Szacunek dla Pana o nicku pik78Pozdrawiam
Michał zalogowany Napisano 22 Wrzesień 2005 Napisano 22 Wrzesień 2005 na pewno Mosad stracił wartościowego agenta. Zresztą nie tylko Mosad po nim płacze: http://gejowo.pl/news.php?id=5625 ;)
HERWOLF Napisano 22 Wrzesień 2005 Napisano 22 Wrzesień 2005 pełne poparcie dla pik 78 nie będe płakał po jakimś tam żydku mszczacym sie na nazistach wyrażajcie swoje wyrazy smutku i żalu" - co to k.... ma byc kółko sympatyków gminy żydowskiej ? wczoraj zmarł pan franek z pod 13 -wyrażajcie swoje wyrazy smutku i żalu" bedzie mu miło -buchachaaaa
sajmon18 Napisano 22 Wrzesień 2005 Napisano 22 Wrzesień 2005 zdecydowanie widze nastroje antysemickie w sumie nie rozumiem tego do końca Wisenthal bądz co bądz był wielkim człowiekiem jego fundacja odjandywała tych którzy wydawali wyroki na zwykłych ludzi i skazywali ich na śmierć Polaków ,Żydów,Cyganów ,Ukraińców...Gdyby tak przemyslec to myśle ze ktoś z rodziny pika czy innych przeciwników stracił kogos w obozach no ale cóz głupota ludzka nie boli i kilka osób wykazało sie spora głupotą ,kto wie czy którys z nich nie posiada korzeni żydowskich ale spoko ogólnie zero szacunku dla takich ludzi jak pik i jemu podobni
HERWOLF Napisano 22 Wrzesień 2005 Napisano 22 Wrzesień 2005 panie sajmon 18 nie wymawiaj polaków w jednej lini z żydami ,cyganami itd
sajmon18 Napisano 22 Wrzesień 2005 Napisano 22 Wrzesień 2005 Czekam na jakies rozsądne uzasadnienie bo jak narazie nie rozumiem i nie pojmuje HerrWolf o co ci chodzi.
Maćko Napisano 22 Wrzesień 2005 Napisano 22 Wrzesień 2005 Tak tak....zero szacunku...każdy kto nie lubi żydów to idiota...w polsce TEŻ byli ludzie ścigający nazistów , zbordniarzy radzieckich ale oczywiście jak oni umierają to jest cisza....umiera Szymon to lament na całym świecie...a sajmon wykazał wielką tolerancję którą pewnie obnosi się przy kolegach :].Tolerancja tak!!! dopóki masz zdanie jak ja ?? Dobre hasło:D.Poco używasz słowa Antysemita ??..jak ktoś nie lubi Rosjan to spoko...ale jak żydów to już potwór,nazista i antysemita :].Pzdr.
sajmon18 Napisano 22 Wrzesień 2005 Napisano 22 Wrzesień 2005 zero tolerancji dla takich jak ten powyżej:Polska od zawsze była tyglem nardowym od zawsze to własnie tu przykładnie żyły obok siebie różne nacje i nie ma tu miejsca na nienawiśc dla jakiegokolwiek narodu a będe obok stawiał Polaków-Żydów bo kiedys nierzadko nawet tym drugim bardziej zalezało na dobrze kraju walczyli o ojczyzne i zaden pies pokroju herwolfa nie powinien obrazaj innych nardowosci
sajmon18 Napisano 22 Wrzesień 2005 Napisano 22 Wrzesień 2005 Maćko wytłumacz o co chodzi ci w zdaniu ...''w którym odnosi sie do swoich kolegów ''bo nie do końca zrozumiałem ...
HERWOLF Napisano 22 Wrzesień 2005 Napisano 22 Wrzesień 2005 Polska od zawsze była tyglem nardowym " no i wszyscy ciągneli w swoją strone a obraz takiej Polski mamy dziś -totalny rozkład państwa !!!a i wole byc polskim psem niż żydem panie szymon bo to chyba żydowskie imie co ? buchachaaaa
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.