Anielskooki Napisano 20 Wrzesień 2005 Autor Share Napisano 20 Wrzesień 2005 witamJeśli ktoś ma ochote pokopać dziś wieczorem pod Raszynem (20 IX)to niech da znać -501625355Dziś w ofercie guziki,monety i plombyAnielskooki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pni Napisano 20 Wrzesień 2005 Share Napisano 20 Wrzesień 2005 Optymistyczna oferta. dajcie zdjęcia fantów z wypadu.Powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piecia Napisano 21 Wrzesień 2005 Share Napisano 21 Wrzesień 2005 Kurde dopiero zobaczyłem post. a wczoraj cały dzień przesiedziałem.No ale może jeszcze sie stykniemy na wypad. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dominic Napisano 24 Wrzesień 2005 Share Napisano 24 Wrzesień 2005 witam ,moze jakies wiesci z wypadu ,czy wyszlo cos z bitwy???pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anielskooki Napisano 24 Wrzesień 2005 Autor Share Napisano 24 Wrzesień 2005 do dominickopałem z drugiej strony tam gdzie kiedyś byliśmi wieczorem we trzech więc z bitwy nie mogło nic wyjść ale za to wiele ruskich dupereli,kilka plomb i troche niezidentyfikowanego szajsu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piecia Napisano 26 Wrzesień 2005 Share Napisano 26 Wrzesień 2005 Ja dwie godzinki kopałem koło pęcic na polach.Wyszło 21 kul do muszkietu i plomba rosyjska w bardzo dobrym stanie.pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anielskooki Napisano 26 Wrzesień 2005 Autor Share Napisano 26 Wrzesień 2005 Piecia,może byś zadzwonił do mnie albo odezwał się na GG 8511744 bo nie mozna z Tobą kontaktu złapać.Jest propozycja dla Ciebie...Anielskooki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piecia Napisano 27 Wrzesień 2005 Share Napisano 27 Wrzesień 2005 Anielskooki podaje tel do kontakt 505187491. GG nie mam bo neta mam w pracy.Ten weekend mam zajety bo jutro wyjeżdzam do rodziców na 2 dni urlopu ale jak wróce to możemy się na któryś weekend ustawić.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piecia Napisano 27 Wrzesień 2005 Share Napisano 27 Wrzesień 2005 Jak wam wypali wyjazd to dawaj relacje na forum.Ja z zasady weekwndy mam rozwalone ale w jakąś niedziele możemy w okolicy wawy pokopać.pozdrow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maeco Napisano 27 Wrzesień 2005 Share Napisano 27 Wrzesień 2005 Witam,Panowie można się z Wami kiedyś zabrać na wykopki koło Raszyna? Ze swojej strony proponuję wypady w okolice Wyszkowa. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anielskooki Napisano 28 Wrzesień 2005 Autor Share Napisano 28 Wrzesień 2005 MAECO!nie ma problemu.Zadzwoń do mnie lub zagadaj na GG(numery podałem wyżej)ZapraszamAnielskooki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.