Skocz do zawartości

Pchli targ w HH :)))

sten

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam,
w niedziele zawitalem na Pchlim targu w Hamburgu.Znalazlem tam maszyne do pisania(patrz Fota).Panowie ktorzy ja sprzedawali twierdzili ze za 10 lat bedzie ona cosik warta.Po obejrzeniu maszyny raczuchny zaczely mi sie troche trzasc gdy zobaczylem ta taste....

• Odpowiedzi 53
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano

oto tyn klawisz;)

Po krotkim targowaniu i wyplaceniu Panow 6 €uronkow,zostalem wlascicielem Sluzbowej maszyny elektrykow:)))

Pzdr
sten

Napisano
Witam! może Chcesz ją sprzedac?? dam 20 euro;)) swoja droga to trzeba miec super farta-za 6 e taki fant...ciekawe ile jest warta finansowo" i historycznie?! hmmm...jesli nie chcesz odsprzedac z zyskiem(ja bym nie sprzedal) to moze tylko napiszesz list do mojej tesciowej bo od tygodnia mi zycie umila.... ;) pozdrawiam i gratulacje!
Napisano

@Kudlaty
Z tymi rozkazami to wcale nieglupi pomysl:DD

@von Nogaj
Na sprzedaz nie jest.Finansowo" warta kolo 250€uronkow.
A jakiej tresci ma byc ten list?? wezwanie na roboty do Reichu:)??czy nakaz oddania kontyngentu???

Na fotce nastepna zdobycz z Hamburga

• 6 months later...
Napisano
sten...a ja się wybieram na długi weekend do Bochum..mam tam zamiar zaliczyć 2 takie atargi, nie wiesz może czy coś w okolicach Bochum dzieje się w weekendy? (sobota i niedziela bo chyba tylko te dni są dniami targowymi)
P.S. mogą być również ościenne miasta

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie