Skocz do zawartości

Bzura 2005 - Biuro rzeczy zaginionych

Ur

Rekomendowane odpowiedzi

Troche wam rzeczy pogineło. I pewnie wiele sie nie znajdzie, za szybko ochrona wpuściła na pole bitwy szabrowników". Sam widziałem jak facet obok mnie znalazł magazynek (od jakiejś broni krótkiej, nie poznałem, Walther?) i sie cieszył że bedzie miał pamiątkę.
Do teraz z kumplem śmiejemy sie ze scenki jak to juz po inscenizacji żołnierz wyprół" w powietrze resztke ślepaków, a dzieciaki dosłownie zewsząd oblepiły go w poszukiwaniu łusek. Sytuacja dokładnie odwrotna, zamiast sp.... to do niego :)))

marwro

PS: pozdrowka dla żołnierza który znalazł swój koc przy moście ;)

Hmmmm, Maciek źle się wyraził - bagnet prawdopodobnie leżał w bagażniku vana do którego ładowaliśmy szpital. W tym czasie podeszła grupa dzieciaków i wypytywała o sprzęt. Ponieważ pakowaliśmy się byc może wykorzystali chwilę nieuwagi, wiadomo, nie każdy przestrzega 5 przykazania mimo że większość chodzi na religię. Jednak nie możemy być do końca pewni, że tak było i nie chcemy nikogo oskarżać, dlatego pytamy czy może nikt go nie znalazł. Niestety taki wypadek może popsuć nawet najbardziej udaną imprezę.

widzowie powinni wejsć na teren bitwy dopiero po opuszczeniu ostatniego żołnierza!!!! a tu proszę bardzo ochrona nie dawała sobie rady,policja nawet nie ruszyła dupy gdy dzieciarnia zajeła 1/5 pola bitwy dopiero my musieliśmy zaragować!!!!!!!! skandal!!!!

Myślę, że sensownym wyjściem jest po bitwie wyjście na wprost tłumów i samoistne zabezpieczenie terenu. Oczywiście pzez tych, co nic nie zgubili. To jest impreza masowa i panowanie nad tłumem jest mocno ograniczone. to jak walka z szarańczą.
Pozdrawiam

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie