Gość Napisano 21 Maj 2003 Napisano 21 Maj 2003 bylbym szczesliwy jak niemowle gdyby ten sprzet zostal w kraju i cieszl oczka na zlotach.chlop jak to chlop ma i nie da a jak nik tym sie nie interesuje to wyrzuci!!@&*#@
Mi.Der Napisano 4 Czerwiec 2003 Napisano 4 Czerwiec 2003 ...A jaki ciągnik czeka na odkrywce w samym środku Sofii ;->>http://members.aol.com/_ht_a/Bogdanovaslava/images/sofia6.jpg(dla ułatwienia podaję: tak wygląda eksponat muzeum... :-(
Gość Napisano 7 Wrzesień 2003 Napisano 7 Wrzesień 2003 jedno juz w prywatnej kolekcji od jakiegos czasu a drugie wkrótce :)
Zbychub Napisano 7 Wrzesień 2003 Napisano 7 Wrzesień 2003 A może zrobimy zrzutke wyciagniemy go i bedziemy mieli wlasny ciagnik artyleryjski????Warto go uratowac przed palnikiem i złomowiskiem oraz piecem hutniczym
Glassmine Napisano 7 Wrzesień 2003 Napisano 7 Wrzesień 2003 No dobra Panowie, koniec bicia piany. Niewiem czy kol. Okejos ma jakies kompleksy i stara sie wam zaimponowac, ale ciagnik ktorego zdjecia wstawil zostal znaleziony ladne pare lat temu na pomorzu i juz od dawna cieszy oko kolecjonera za zachodnia granica. A robienie kolegow na forum w bambuko uwazam za co najmniej nie na miejscu.Glassmine
Zbychub Napisano 7 Wrzesień 2003 Napisano 7 Wrzesień 2003 I to mnie najbardziej zlości...To co powiedzial Glassmine powiększył grono kolekcji zachodniego wlaściciela" Do jasnej cholery dlaczego nie można tego zostawic w polsce?Dlaczego nie mozna stworzyć ludziom ocalającym zabytki techniki nie tylko militarnej jakichś szczególnych warunków... preferencji....????Krew mnie zalewa gdy słyszę że motocykl którego szukałem ponad rok (DKW 500 chłodzony wodą z koszem w idealnym stanie)wylądował na zachodzie...Wrrrrr....Bo ktoś dał 100 marek za informacje to dla informatora jest bogiem (tak sie wlasnie skonczyla moja przyjaźń z jednym osobnikiem)
Zbychub Napisano 7 Wrzesień 2003 Napisano 7 Wrzesień 2003 A jeśli informacja którą uzyskałem okaże sie prawdziwa to okolo października na forum pokaze fotki dośc ciekawego sprzętu
Gość Napisano 7 Wrzesień 2003 Napisano 7 Wrzesień 2003 Jak was cholera strzela ze sprzet wyjezdza to czemu nie zbierzecie sie i nie zalozycie fundacji" czy czegos takiego wspolpracujac z jakims muzemu. jest was tysiace przeciez, kazdy ma jakies czesci, fragmenty z ktorych w sumie mozna by cos poskladac, bo pojedynczo nic ciekawego nie stanowia. Kazdy z was ma dojscia, znajomosci...wiec sioe zastanowcie nad tym troche.
Gość Napisano 7 Wrzesień 2003 Napisano 7 Wrzesień 2003 dokłanie we francji.a silniczek chyba jeszcze stoii z tego co wiem.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.