pig123 Napisano 14 Wrzesień 2005 Autor Napisano 14 Wrzesień 2005 Witam Wszystkich!!!!Mam wielka prosbe co to jest lub co to moze byc??jest wykonane z mosiadzu i odnalezione na polu nie daleko Legionowa pod Warszawa.Z gory dziekuje za wlozony trud w identyfikacjePozdrawiamPIG
pig123 Napisano 14 Wrzesień 2005 Autor Napisano 14 Wrzesień 2005 nie nie mam zdjecia a juz o tym pisalem ale ni nikt nie odpisalPozdrawiam PIGjak cos to pisz pig123@o2.pl
pig123 Napisano 14 Wrzesień 2005 Autor Napisano 14 Wrzesień 2005 Witam Wszystkich!!!!Mam wielka prosbe co to jest lub co to moze byc??jest wykonane z mosiadzu i odnalezione na polu nie daleko Legionowa pod Warszawa.Z gory dziekuje za wlozony trud w identyfikacjePozdrawiamPIG
Boruta Napisano 14 Wrzesień 2005 Napisano 14 Wrzesień 2005 Ktoś oś podobnego pokazywał chyba w dziale nasze odkrycia.Pzdr
pig123 Napisano 20 Wrzesień 2005 Autor Napisano 20 Wrzesień 2005 czy naprawde nikt nie wie ani nie przychodzi mu(jej) nic do glowy co to dokladnie jest...Pozdrawiam pig
Pytanie
pig123
Witam Wszystkich!!!!
Mam wielka prosbe co to jest lub co to moze byc??
jest wykonane z mosiadzu i odnalezione na polu nie daleko Legionowa pod Warszawa.
Z gory dziekuje za wlozony trud w identyfikacje
Pozdrawiam
PIG
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.