Skocz do zawartości
  • 0

BMW części bak i lampa jaki to model ?

olo7

Pytanie

14 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Zbiornik wygląda na Zündappa, a nie BMW, lampa Boscha, jeszcze jak byś mógł podać wymiar ramki lampy.
Pozdrawiam Enes
Napisano
Zbiorniki BMW miały jeszcze przetłoczenie, którego tu nie ma, np R11 miało mały wlew paliwa, a nad nim otwór na licznik. Na 99% jest to Zündapp.
Pozdrawiam
Napisano

co do zbiornika to masz racje ma on duży wlew i pewnie to będzie zundapp a lampa nie wiem choć została wymontowana z wiejskiego traktorka razem ze zbiornikiem i dlatego myśle że są to części od jednego modelu,obręcz lampy ma nakrawędzi przetłoczenie w miejscu gdzie się łączy z kloszem i na to przetłoczenie nachodzi niklowana objemka której fragment widać na zdjęciu z1,ciekawy jestem ile za to moge dostać bo nie jest mi to potrzebne zbieram kase na motocykl ale deko inny myśle o awo T

Napisano
Zbiornik wygląda na jakąś większa pojemność może 500, 600, lub 800 moim zdaniem minimum 150-200zł, natomiast lampa niema oryginalnego szkła i stacyjki, ale jest w ładnym stanie jest warta jakieś 250zł. Gratuluje ładnego trafienia w dzisiejszych czasach to już rzadkość.
Pozdrawiam Enes

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie