Mlody Mauser Napisano 19 Lipiec 2006 Share Napisano 19 Lipiec 2006 Tez mam takie srebrne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaciekC Napisano 19 Lipiec 2006 Autor Share Napisano 19 Lipiec 2006 no to jade czołgów szukać :Poby chociazogniwo wyszlo.trzymajcie kciuki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Peter Napisano 19 Lipiec 2006 Share Napisano 19 Lipiec 2006 Kurna , złotówki PRL-owskie to już tyż zabytek. Po co kopać, mam całą torbę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaciekC Napisano 19 Lipiec 2006 Autor Share Napisano 19 Lipiec 2006 co zrobic . zawsze to monetkadzis zalamka . 1 łuska mauser i nic wiecejpo czołgach zostaly tylko niekształtne kawałki metalu. do tego kilka dołkow po poprzednikachcaly dzien biegała za mną banda dzieciakow. w koncu dalem im ta łuskę i byly happy a ja zawiedziony w samochoda i do doma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaciekC Napisano 10 Sierpień 2006 Autor Share Napisano 10 Sierpień 2006 witam dzie wytachałem z piwnycy ponoc poniemiecki młynek. mama w dzieciństwie uwielbiała mielić cukier w nim i wyjadać powstały puder :) Był ponoć wybory. Dzieciaki nie były tak rozpieszczone słotkościami jak teraz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaciekC Napisano 10 Sierpień 2006 Autor Share Napisano 10 Sierpień 2006 tu niestety niewyrażna plakietka. na niej lew i napis -z tego co sie udało odczytac- EŁGEOT TRERZ- (gora) -- vALENTISNEY cośtam (doł) - mogłem sie omylić w odczytywaniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaciekC Napisano 11 Wrzesień 2006 Autor Share Napisano 11 Wrzesień 2006 po ostatnim pokąsaniu przez osę jakos nieciągnie mnie do lasu dzis skromnie jeden gudzik niemiecki i ta slicznotka z pola Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaciekC Napisano 11 Wrzesień 2006 Autor Share Napisano 11 Wrzesień 2006 miam :)zdrowe :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaciekC Napisano 8 Styczeń 2007 Autor Share Napisano 8 Styczeń 2007 a dziś w przerwie między pracą a kursem prawa jazdy takie cosik + 5 pfenig 1943 w koszmarnym stanie. ehh a jak mialem czas w weekend to lało :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maxim026 Napisano 8 Styczeń 2007 Share Napisano 8 Styczeń 2007 MacekC to takich 5 PFENIGOW to a tobie non stop zycze :)))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaciekC Napisano 8 Styczeń 2007 Autor Share Napisano 8 Styczeń 2007 oj zjadło mi się jedno n. już kilka tych monet mamy na stanie ale zawsze w słabych stanach. jakiś szitowy materiał , cynk bodajże. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaciekC Napisano 9 Styczeń 2007 Autor Share Napisano 9 Styczeń 2007 maxim026 chyba przyniosłeś mi szczęście :)) tylu boratynek nieznalazłem przez dwa lata. 11 sztuk !! i tylko 2 malo czytelne. biegalbym jeszcze ale mnie noc wygoniła z pola. hihi wychodzi na to że każdy kedyś znajdzie swój skarb Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaciekC Napisano 9 Styczeń 2007 Autor Share Napisano 9 Styczeń 2007 1 z boratynek jest wyjatkowa. ma 2 głowy i 2 koniki. była bita 2 razy fajnie to wyszło :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maxim026 Napisano 9 Styczeń 2007 Share Napisano 9 Styczeń 2007 no to gratulcie za te odkrycie. tego tam west więcej krok po kroku na tym poletku a i inne monetki i drobiazgi wyjdą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaciekC Napisano 10 Styczeń 2007 Autor Share Napisano 10 Styczeń 2007 boratynka wychodzi z ukrycia :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaciekC Napisano 10 Styczeń 2007 Autor Share Napisano 10 Styczeń 2007 Bach i kolejna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaciekC Napisano 10 Styczeń 2007 Autor Share Napisano 10 Styczeń 2007 wyszło dzis tego 20 sztuk :) strasznie zadowolonym ::) do tego ciekawy guzik i kopiejka jutro moze znowu przyatakuje owe poletko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaciekC Napisano 10 Styczeń 2007 Autor Share Napisano 10 Styczeń 2007 2 strona guziczka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maxim026 Napisano 11 Styczeń 2007 Share Napisano 11 Styczeń 2007 sie rozkręcamy i wyniki mamy coraz lepsze, KROK PO KROKU A BENDZIEMY ZARAZ W SZOKU;))))))))))))))" no no coras lepiej, wyskoczy zares jakis Krauzer ,Grosik < Denarek A na koniec Stycznia rzymek.. POWODZENIA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaciekC Napisano 12 Styczeń 2007 Autor Share Napisano 12 Styczeń 2007 Dziś to mnie chcialo zwiać z pola, ale efekty rewelacyjne. 47 boratynek i z 10 ołowianych kulek. To chyba juz koniec boratynkobrania.pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaciekC Napisano 12 Styczeń 2007 Autor Share Napisano 12 Styczeń 2007 a tu jesli sie komus nudzi to sobie moze obejzec filmiki z dziś. niezły ubaw miełem w czasie krecenia. fajna zabawahttp://www.youtube.com/watch?v=awzrn873SZkhttp://www.youtube.com/watch?v=N_tmvcZdyTohttp://www.youtube.com/watch?v=1SH6ggVg9i4:) kutcze musze sobie jakas lepszą kamerke sprawic bo tym telefonem to niebardzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaciekC Napisano 18 Styczeń 2007 Autor Share Napisano 18 Styczeń 2007 o zgrozo polazlem w obszukane miejsce i jeszcze 13 boratyn znalazłem (2 niema na zdjęciu). niektóre niewyrażne sygnały kopałem z ciekawości. solarisek nieradził sobie z interpretowaniem boratynkowych sygnałow. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaciekC Napisano 22 Styczeń 2007 Autor Share Napisano 22 Styczeń 2007 witamdzis na przełaj laskiem laskiem i taka oto drobnica. 2 mauserki II wojenna produkcja, 2 pepeszki, 12 ptasich obrączek (jak bym połaził jeszcze to bym pewnie znalazł 2 tyle) oj niemają tam życia gołąbki, no i niesmiertelne wszędobylsie szrapnelki.pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaciekC Napisano 3 Luty 2007 Autor Share Napisano 3 Luty 2007 witamdzis jako że śniegi zeszły wybrałem sie na poszukiwanie tej carskiej klamerki co jej tak niemoge znaleźć. Klamerki nie bylo ale trafilem taka (chyba) nazistowską wpinkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaciekC Napisano 3 Luty 2007 Autor Share Napisano 3 Luty 2007 tu fotka zbiorcza.na odwrocie wpinki" zachowało się bicie - M 1 1 2cokolwiek to znaczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.