Skocz do zawartości

Co mam z tym zrobic?

Updz

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam, wykopałem niemca. I znowu zaczyna się nieszczęsny dylemat - na ozdobę się nie nadaje, psa karmił nim nie będę, zakopywać mi się TEGO nie chce. boje się ze zauważą go dzieci, leży na wierzchu w okolicznym lasku. nieśmiertelnik nie nadaje się na sprzedaż, ogólnie nie chce mi się w tym babrać.
Pozdrawiam, Damian Grela.
Napisano
dzieki koles.bardzo lubie czarny bezsensowny humor.własnie zafundowałeś mi około 5 minutowy atak śmiechu.dzieki!!!
Napisano
Mysle ze powinienes zakopac bo jak zauważą dzieci to mogą być mądrzejsze od ciebie i jeszcze kogoś powiadomią.a wtedy Damian relanium i kaftanik.A jak wejdą do twojej piwnicy to i jakiś wyrok może sie pojawić!BIEGIEM DO LASU ZAKOPYWAĆ!!!SAME KŁOPOTY!!!
Napisano
Updz, dla kogo robisz te PROWOKACJE?
Jakis dziennikarzyna chce napisac pseudosensacyjny artykul?
A moze nikt Cie nie lubi?
Przeczytaj co napisales, a bedziesz wiedzial dlaczego....
Napisano
hmmmm pokaz mi miejsce gdzie to jest a ja sie jego szczatkami zajme.a w to miejsce wstawie twoje smiedzace cialo watpie aby jakis pies sie tym zainteresowal bo takich jak ty nawet zdziczale kundle nie rusza za bardzo smierdzisz smieciu!
Napisano
Forum:Towarzyskie
Temat i styl bardzo podobny.
Autor ten sam.
Nie rozwija się gościu.
A faktycznie, swoim nazwiskiem to on chyba tego nie podpisał.Za duży obciach.
Napisano
Jakoś staram się nie zabierać głosu w tego typu tematach, ale TU śmierdzi na kilometr prowokacją. Chyba dalej niektórzy mają Nas za szczebelek w swej karierze, przykro mi, że tak jeszcze do nas podchodzą. A jeszcze bardziej, kiedy wyjdzie, że to jeden z NAS robi nam wokół dupy takimi wypowiedziami.
Adam

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie