Magach7 Napisano 20 Kwiecień 2003 Autor Napisano 20 Kwiecień 2003 Jak można tak niszczyć zabytki :-/ Przypomina mi się rakietnica z lufą przeciętą na wylot też do kupienia kiedyś na allegro... http://www.allegro.pl/show_item.php?item=12582615
Gość Napisano 20 Kwiecień 2003 Napisano 20 Kwiecień 2003 Faktycznie zniszczona. Szkoda. Dlaczego tak bezmyślnie ja skasował? może bał sie odpowiedzialności?
bolas Napisano 23 Kwiecień 2003 Napisano 23 Kwiecień 2003 raczej chyba nikt przy zdrowych zmysłach nie wystawił by na allegro.pl w pełni sprawnej parabelki ... czego oczekujecie ? bez przesady ... :) wiem ze byłoby fajnie kupic sobie cos takiego ale chyba polskie prawo ma cos przeciw temu ... :(
Frozzer Napisano 23 Kwiecień 2003 Napisano 23 Kwiecień 2003 mysle ze chodzi o to, w jaki sposob zostala zdeaktywowana, nie lepiej wywiercic dziurke wiertelkiem a nie fleksa
bolas Napisano 23 Kwiecień 2003 Napisano 23 Kwiecień 2003 prawda jest taka ze lufa rowalona fleksem nie nadaje sie do niczego :) a taką z mała dziurką JAKIS MANIAK zawsze może próbować nagwintować i wkręcać jakieś śrubki i próbować z tego strzelić. Szkoda tylko biednej parabelki która sobie przeleżała w spokoju 60 lat i trafiła na kogoś kto ją chce sprzedać - a żeby to zrobić musi ją mocno uszkodzić.
Gambit Napisano 26 Kwiecień 2003 Napisano 26 Kwiecień 2003 Aż mi wstyd, że pochodzę z tego samego miasta...
vonadamski Napisano 26 Kwiecień 2003 Napisano 26 Kwiecień 2003 Witam!!!To BOLI !!! Choc tak musi byc :(Z powazaniem vonadamski
Gambit Napisano 26 Kwiecień 2003 Napisano 26 Kwiecień 2003 Wszystkie pistolce ktore ma w aukcjach tak pojechał...
Magach7 Napisano 26 Kwiecień 2003 Autor Napisano 26 Kwiecień 2003 Witam, jak jest z bronią długą to wiem z autopsji natomiast nie wiem jak jest z pistoletami- czy można luge przeciąć/ przewiercić wewnątrz obudowy" (czy jak to się tak nazywa), tak by z zewnątrz nie bhyło tego widać?
Frozzer Napisano 26 Kwiecień 2003 Napisano 26 Kwiecień 2003 mozna sie postarac o rozwiercenie wewnatrz tak, aby otwor nie byl okragly a jajowaty. ja jednak wole zaspawane, zalane olowiem czy podobne
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.