Skocz do zawartości

Co ludzie robią z bronią...

Magach7

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Jak można tak niszczyć zabytki :-/ Przypomina mi się rakietnica z lufą przeciętą na wylot też do kupienia kiedyś na allegro... http://www.allegro.pl/show_item.php?item=12582615
Napisano
Faktycznie zniszczona. Szkoda. Dlaczego tak bezmyślnie ja skasował? może bał sie odpowiedzialności?
Napisano
raczej chyba nikt przy zdrowych zmysłach nie wystawił by na allegro.pl w pełni sprawnej parabelki ... czego oczekujecie ? bez przesady ... :) wiem ze byłoby fajnie kupic sobie cos takiego ale chyba polskie prawo ma cos przeciw temu ... :(
Napisano
prawda jest taka ze lufa rowalona fleksem nie nadaje sie do niczego :) a taką z mała dziurką JAKIS MANIAK zawsze może próbować nagwintować i wkręcać jakieś śrubki i próbować z tego strzelić.

Szkoda tylko biednej parabelki która sobie przeleżała w spokoju 60 lat i trafiła na kogoś kto ją chce sprzedać - a żeby to zrobić musi ją mocno uszkodzić.
Napisano
Witam, jak jest z bronią długą to wiem z autopsji natomiast nie wiem jak jest z pistoletami- czy można luge przeciąć/ przewiercić wewnątrz obudowy" (czy jak to się tak nazywa), tak by z zewnątrz nie bhyło tego widać?

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie