Skocz do zawartości

Olszyna - październik

mr2z

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
To znaczy, że impra już się odbyła, tak? Fajnie że ktoś rzucił jakieś info... :/

BTW: A co się stało w oko szefowi Pomeranii? ;)
Napisano
Potyczka w nocy, totalnie ciemno, kupa rozwalonych chalup i dolow nawet po 2 metry glebokosci...
Pomerania tak nacierala na Amikow, ze nie zdazyli sie wycofac, doszlo do walki wrecz i niestety w ogolnym chaosie (cima, wszedzie wybuchy i huk jak skur) do malego ala...
Na szczescie tylko 3 szwy na brwi...
Szybkiego powrotu do zdrowia, i oby nie zostala za duza blizna
poz Fall
Napisano
W imieniu Stowarzyszenia PSZ dziękuję za możliwość wzięcia udziału w imprezie było naprawdę super! Co do zdjęć to też niestety niedysponujemy niczym konkretnym - zabrakło naszego War Correspondent'a :-) i jak powiedział pewien marszałek: ... operację uważam za w 90% udaną...". Wielkie dzięki dla Normandii za organizację...panowie obyśmy się częściej spotykali w taki sposób!
Napisano
ja również dziękuję przeciwnikom za walkę (mimo kilku nieśmiertelnych u nas również ) była to moja pierwsza impreza no i nie ostatnia :-)
a 1SBS+Brytol" dzięki za współprace w kamieniołomie

No i powrotu do zdrowia dla wszystkich poszkodowanych. Moim zdaniem rana szefa Pomeranii wyglądała bardzo klimatycznie, ale mimo wszystko mam nadzieje że blizna nie zostanie :-)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie