Skocz do zawartości

Nic ciekawego :P

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
A wiec wydalem na niego tyle kasy po pierwsze bo to bardzo do bra replika asg a po drugie przyda sie do grh.
a co do dzialania to napedza go(kulke) tak zwany green gaz (mieszanka propanu z sylikonem[chyba]) i jego zasieg jest nie bagatelny bo dochodzi nawet do 100 metrow (inne karabiny maja po okolo 60 metrow)przeladowanie nastepuje w nim tak jak w orginale( i przyokazji wydaje fajny dziwek:))
jedynymi rzeczami rozniacymi go od orginalu sa:
magazynek 10 kulkowy ( nie luski z nabojami tak jak w replice marushina) oraz same naboje ( kulki 6 mm[najlepiej o wadze 0,33g-0,36g])
no i to chyba wszystko, a i jeszcze jedno predkosc poczatkowa kulki to az 560fps!! ( wiekszosc karabinow asg ma okolo 300fps)
P.S. sorki za wszelkiego rodzaju bledy :)
pozdrawiam
  • Odpowiedzi 93
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
Panowie to moze zalozymy tutaj jakis klub ASG? Z tego co pamietam to jest to dzial w ktorym czlowiek moze pokazac innym urzytkownikom swoje trafenia, jakos nigdy nie zauwarzylem zeby ktos sie chwalil ze trafil jakas fajna replike itp. Rozmowy tego typu powinny sie odbywac na lamach forum ogolne". Jak juz pisalem ten dzial forum jest po to aby pokazac swoje trafienia, wiec pokazujcie co sami znalezliscie a nie co wyprodukowala fabryka i jest na tym dopisek made in china".

Pozdrawiam.

Ps. Bez urazy ale irytuje mnie jak komus myla sie dzialy na tym forum.
Napisano
Ja kiedyś wykopałem blaszany korkowiec. Przez pierwszych kilka sekund myślałem, że to prawdziwy rewolwer. Czy to się liczy?
  • 2 weeks later...
Napisano
replike kupilem od kumpla, a nowke trzeba sprowadzac z japoni

poszukaj na tych stronkach http://www.wgcshop.com/ , http://www.uncompany.com/

w wyszukiwarke na stronkach wpisz tanaka albo tanaka mauser

pozdrawiam
  • 1 month later...
  • 3 weeks later...
Napisano
Wlasnie wrocilem z janowka, a wiec po koleji:
łyżka(chyba ruska bicia BM), troche lusek z zielonymi obwodkami wokol splonek(pamieta moze ktos co to oznacza) 2 polowki podkow, luska mosin( jeszcze gdzie niegdzie na zloto sie swiecila)monetka z biciami warszawa 1925 i tak jakby glową konia, ladnie żeźbione strzemiaczko ( postaram sie niedlugo wrzucic foty)kuleczka",kawalek ogniwa gasienicy od t-34, niestety niewypal(p-panc) i strasznie duzo odlamkow

pozdrawiam norbert!!!
Napisano
to szmelc ,nie mecz nas fotkami ,naprawde nie potrzeba ,nic tu wklejać ;)

Zartowalem ,czekamy na fotki ( zwlaszcza niewypalow/niewybochow );)

pzdr piku ;)
Napisano
Albo coś iinego bo moneta to ciężko jak sądze bo się z taką raczej nie spotkałem nigdy chyba żę jakaś okolicznościowa.
  • 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
Napisano
ja w wieku 20 lat jako pierwsze trafienia znajdowałem głównie odłamki i przerdzewiałe stalowe łuski.kilka mam do dziś w domu bo to moje pierwsze fanty.ale sporo tego wywaliłem.chłopak ma dopiero 14 więc nie wiem czemu się go czepiacie.ale jesli chodzi o rozrywki to nie mam się za bardzo czym chwalić.z czasem Norbert pewnie trafisz na fajniejsze rzeczy którymi się będziesz mógł pochwalić.powodzenia.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie