norbert lat 13 Napisano 6 Luty 2006 Autor Napisano 6 Luty 2006 A wiec wydalem na niego tyle kasy po pierwsze bo to bardzo do bra replika asg a po drugie przyda sie do grh.a co do dzialania to napedza go(kulke) tak zwany green gaz (mieszanka propanu z sylikonem[chyba]) i jego zasieg jest nie bagatelny bo dochodzi nawet do 100 metrow (inne karabiny maja po okolo 60 metrow)przeladowanie nastepuje w nim tak jak w orginale( i przyokazji wydaje fajny dziwek:))jedynymi rzeczami rozniacymi go od orginalu sa:magazynek 10 kulkowy ( nie luski z nabojami tak jak w replice marushina) oraz same naboje ( kulki 6 mm[najlepiej o wadze 0,33g-0,36g])no i to chyba wszystko, a i jeszcze jedno predkosc poczatkowa kulki to az 560fps!! ( wiekszosc karabinow asg ma okolo 300fps) P.S. sorki za wszelkiego rodzaju bledy :)pozdrawiam
teton111 Napisano 11 Luty 2006 Napisano 11 Luty 2006 Panowie to moze zalozymy tutaj jakis klub ASG? Z tego co pamietam to jest to dzial w ktorym czlowiek moze pokazac innym urzytkownikom swoje trafenia, jakos nigdy nie zauwarzylem zeby ktos sie chwalil ze trafil jakas fajna replike itp. Rozmowy tego typu powinny sie odbywac na lamach forum ogolne". Jak juz pisalem ten dzial forum jest po to aby pokazac swoje trafienia, wiec pokazujcie co sami znalezliscie a nie co wyprodukowala fabryka i jest na tym dopisek made in china".Pozdrawiam.Ps. Bez urazy ale irytuje mnie jak komus myla sie dzialy na tym forum.
R51 Napisano 11 Luty 2006 Napisano 11 Luty 2006 Ja kiedyś wykopałem blaszany korkowiec. Przez pierwszych kilka sekund myślałem, że to prawdziwy rewolwer. Czy to się liczy?
norbert lat 13 Napisano 11 Luty 2006 Autor Napisano 11 Luty 2006 Witam ten watek jest wlasnie o trafieniach z ziemi a ten mauser to tak przy okazjiP.S. wcale nie made in china :Ppzdr
@@@ Napisano 25 Luty 2006 Napisano 25 Luty 2006 Norbert mozna wiedziec gdzie kupiles ta replike i za ile???
norbert lat 13 Napisano 27 Luty 2006 Autor Napisano 27 Luty 2006 replike kupilem od kumpla, a nowke trzeba sprowadzac z japoniposzukaj na tych stronkach http://www.wgcshop.com/ , http://www.uncompany.com/w wyszukiwarke na stronkach wpisz tanaka albo tanaka mauserpozdrawiam
norbert lat 13 Napisano 7 Kwiecień 2006 Autor Napisano 7 Kwiecień 2006 Bylem w sobote troszke pokopac i przez 2 godziny wykopalem........ 1 luske :/ zawsze cos ale liczylem na wiecejpzdr
komunacccp Napisano 7 Kwiecień 2006 Napisano 7 Kwiecień 2006 witamslyszeliscie moze o replice PPSZ na kulki? jak tak to gdzie takie cudo mozna dostac? pozdro
norbert lat 13 Napisano 7 Kwiecień 2006 Autor Napisano 7 Kwiecień 2006 wejdz na www.warrior.pl tam widzialem ludzi z ppshami popytaj sie
norbert lat 13 Napisano 27 Kwiecień 2006 Autor Napisano 27 Kwiecień 2006 Wlasnie wrocilem z janowka, a wiec po koleji:łyżka(chyba ruska bicia BM), troche lusek z zielonymi obwodkami wokol splonek(pamieta moze ktos co to oznacza) 2 polowki podkow, luska mosin( jeszcze gdzie niegdzie na zloto sie swiecila)monetka z biciami warszawa 1925 i tak jakby glową konia, ladnie żeźbione strzemiaczko ( postaram sie niedlugo wrzucic foty)kuleczka",kawalek ogniwa gasienicy od t-34, niestety niewypal(p-panc) i strasznie duzo odlamkow pozdrawiam norbert!!!
pik78 Napisano 27 Kwiecień 2006 Napisano 27 Kwiecień 2006 to szmelc ,nie mecz nas fotkami ,naprawde nie potrzeba ,nic tu wklejać ;)Zartowalem ,czekamy na fotki ( zwlaszcza niewypalow/niewybochow );)pzdr piku ;)
kopijnik2 Napisano 28 Kwiecień 2006 Napisano 28 Kwiecień 2006 ...monetka z biciami warszawa 1925 i tak jakby glową konia,...(???)
norbert lat 13 Napisano 28 Kwiecień 2006 Autor Napisano 28 Kwiecień 2006 tak, mozliwe ze to bylo glowa psa ale raczej konia, teraz moczy sie w oliwie jak skonczy to powiem napewnopzdr
kubas Napisano 29 Kwiecień 2006 Napisano 29 Kwiecień 2006 Albo coś iinego bo moneta to ciężko jak sądze bo się z taką raczej nie spotkałem nigdy chyba żę jakaś okolicznościowa.
norbert lat 13 Napisano 30 Kwiecień 2006 Autor Napisano 30 Kwiecień 2006 ok troszke sie oczyscila - to glowa psapzdr
norbert lat 13 Napisano 30 Kwiecień 2006 Autor Napisano 30 Kwiecień 2006 a i jeszcze ma dziurke" u gory na jakis jakby sznurekpzdr
norbert lat 13 Napisano 15 Maj 2006 Autor Napisano 15 Maj 2006 wczoraj znowu sobie pokopalem , troche drobnicy tj luski i naboje i dno luski jakiegos sporego kalibru, no i urwilapki :/pzdr
ja20 Napisano 23 Maj 2006 Napisano 23 Maj 2006 ja w wieku 20 lat jako pierwsze trafienia znajdowałem głównie odłamki i przerdzewiałe stalowe łuski.kilka mam do dziś w domu bo to moje pierwsze fanty.ale sporo tego wywaliłem.chłopak ma dopiero 14 więc nie wiem czemu się go czepiacie.ale jesli chodzi o rozrywki to nie mam się za bardzo czym chwalić.z czasem Norbert pewnie trafisz na fajniejsze rzeczy którymi się będziesz mógł pochwalić.powodzenia.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.