finucha Napisano 15 Wrzesień 2005 Share Napisano 15 Wrzesień 2005 Ten leżał około 200 metrów od poprzednika.Porucznik rezerwy kawalerii.zaginiony 16.08.1944.Stan szkieletu fatalny.Obok biegnie rów melioracyjny i kopara go pogłebiła.Według okolicznej ludnosci niemcy w tym rejonie zostali nagle zaskoczeni nie zdazyli sie wycoofac a ruscy po prostu wyłapywali i rozstrzeliwali. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
finucha Napisano 5 Listopad 2005 Share Napisano 5 Listopad 2005 Witam!4.11.05 w Polesiu koło Puław odbył się pochówek odnalezionych wyżej żołnierzy i tych z Radomia z parkingu również. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vonadamski Napisano 5 Listopad 2005 Share Napisano 5 Listopad 2005 Witam!!!Jesli tam byles to trzeba bylo mowic. Jakies spotkanko te sprawy.Z powazaniem vonadamski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzycho Napisano 8 Listopad 2005 Share Napisano 8 Listopad 2005 witam znalazlem skzopa bez blach \\ da sie to zgłosicz czy stawiać krzyżyk? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
finucha Napisano 15 Listopad 2005 Share Napisano 15 Listopad 2005 Witaj Krzycho!Da sie to zgłosic tylko gdzie go znalazłes jakie województwo?napisz do mnie na mail.pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ODZYSK77 Napisano 25 Listopad 2005 Share Napisano 25 Listopad 2005 Panowie.Pomocy.ja tez mam chyba ze 3 gości wykopanych na granicy woj. opolskiegi i dawnego wrocławskiego i nie mam kogo tym zainteresować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
finucha Napisano 30 Grudzień 2005 Share Napisano 30 Grudzień 2005 Odzysk 77 napisz do mnie na mail to Ci jakos pomoge Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
general1006 Napisano 3 Styczeń 2006 Share Napisano 3 Styczeń 2006 odzysk77 ja tez chetnie pomogę mieszkam w Brzegu więc bardzo blisko ciebie.pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miro5671 Napisano 3 Styczeń 2006 Share Napisano 3 Styczeń 2006 Może rozpisac przetarg na tych trupensów...???hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maxim026 Napisano 13 Styczeń 2006 Autor Share Napisano 13 Styczeń 2006 PEWNIE JESTEM ZA JA MAM NOWYCH WYKOPANYCH 39 I SAQ NAWET FAJNI I JEDEN SIE DZIWNIE DO MNIE USMIECHA , ALE NA WIOSNE ZOBACZYCIE ICH MINY I OCZKO ( BSZTUCZNE ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.