SZZ Napisano 8 Wrzesień 2005 Autor Napisano 8 Wrzesień 2005 Witam,czy jest na tym forum ktoś, kto posiada Fishera Coinstrike'a i mógłby coś powiedzieć na temat jego zasięgu, możliwości i innych cech użytkowych? Proszę o opinie na forum lub na adres szz@o2.plPozdrawiam,SZZ
VanWorden Napisano 8 Wrzesień 2005 Napisano 8 Wrzesień 2005 Witam!Miałem kiedyś ten wykrywacz i jeśli możesz go mieć za rozsądną cenę to polecam.. Świetna jakość wykonania, dobre osiągi i zaawansowane funkcje..PozdrawiamVW
SZUKAM. Napisano 11 Wrzesień 2005 Napisano 11 Wrzesień 2005 Sławciu .. przesiadasz się na mercedesa ?? :) słyszałem opinie że sa lepsze od Minelaba explorera. Lżejsze i poręczniejsze w użyciu. Zasięgi zbliżone. Generalnie polecane bardziej od MINELABA Explorera, o podobnych zasięgach. Te zasięgi sa o 40-50 % lepsze od whita Pro np. Takie słyszałem opinie. Ja się interesowałem bardzo minelabem.
SZZ Napisano 14 Wrzesień 2005 Autor Napisano 14 Wrzesień 2005 Witam,dzięki Robert za opinię, jeżeli się przesiadę na mercedesa - to na używanego. Pozdrawiam,SZZ
SZUKAM. Napisano 14 Wrzesień 2005 Napisano 14 Wrzesień 2005 zawsze to jednak mercedes :) w dodatku z rozkłądanymi siedzeniami .. ech marzenie narazie jak dla mnie. Póki co nadal jeżdżę smętusiowym dużym fiatem ;) hehe .. pozdrówki. Może gdzieś się wreszcie umówimy? odezwij się na maila.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.