Schrek Napisano 7 Wrzesień 2005 Autor Share Napisano 7 Wrzesień 2005 Prosił bym Admina lub Moda o wklejenie tutaj tych odp. które dotycza WW z wątku o WST ??? Da Rade Piotrze???Schrek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polsmol Napisano 7 Wrzesień 2005 Share Napisano 7 Wrzesień 2005 Niestety nie mam takich możliwości :-( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolekcj Napisano 7 Wrzesień 2005 Share Napisano 7 Wrzesień 2005 To może zmień temat tamtego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schrek Napisano 7 Wrzesień 2005 Autor Share Napisano 7 Wrzesień 2005 ??? nie da sie a ostanio jakos dzieliłes poty czy ty mozesz tylko wycinac???Schrek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polsmol Napisano 8 Wrzesień 2005 Share Napisano 8 Wrzesień 2005 Niestety mogę tylko wycinać lub poprawiać posty a nie mam możliwości ich przenoszenia ani zmieniania tytułu. Ale jak dobrze pokombinować to kopiuj+wklej i posty mogą się znaleźć tutaj. Najlepiej by było gdyby zrobili to ich autorzy to nie będzie kontrowersji. Orginały mogę skasować i tym sposobem posty będą przeniesione" :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.