miro5671 Napisano 17 Listopad 2005 Autor Napisano 17 Listopad 2005 Tosiek.Gdzie jest Predocin,a gdzie płyta główna lotniska ??? No fakt,to tylko jakieś 15-17 km.
miro5671 Napisano 17 Listopad 2005 Autor Napisano 17 Listopad 2005 I jeszcze jak mi powiesz,iż Armia Radziecka pozwoliła naszym na manewry w okolicy lotniska - to walne ze śmiechu...
miro5671 Napisano 17 Listopad 2005 Autor Napisano 17 Listopad 2005 Ja chlałem z Radzieckimi pilotami od lat 80tych....I wiem na 100%,iż zaden Polak nie postawił nigdy stopy tam gdzie ja....Jeśli chodzi o Brzeskie lotnisko....A nawet powiem więcej - o mały włos kiedyś poleciłbym migiem,jako ten drugi za pilotem....Zwątpiłem,czego do dzisiaj żałuje.....
misiaczek67 Napisano 18 Listopad 2005 Napisano 18 Listopad 2005 Witam Miro5671 ale to na 100% jest pokrywa z miny narzutowej naszej na zewnetrznej stronie powibien byc napis V..., tam jest podana pretkosc graniczna z jaka morze ona spadac na spadochronie. a mam z tym do czynienia na codzien i nie jedna juz taka rozmontowałem to znam je na wylot oczywiscie szkolne i cwiczebne ma sie rozumiec. Bojowych jeszcze nie rozbierałem i nie zamierzam. hłe hłe.jakbys chciał jakis skan albo zdjecie to daj znac na e-maila.
Boruta Napisano 18 Listopad 2005 Napisano 18 Listopad 2005 To była podpucha, by cię zabralo do CCCP i ślad by po tobie zaginął.Pozdrawiam
miro5671 Napisano 18 Listopad 2005 Autor Napisano 18 Listopad 2005 Misiaczek.Ok.jest to pokrywa itd...Wykopałem na po radzieckim lotnisku i zabrałem...Jak byś miał jakieś ciekawe fotki i chciał się nimi podzielić to byłbym zobowiązany pozdr.Miro. miro.miro@neostrada.pl
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.