Skocz do zawartości

Co można znaleźć w rejonie Małkini

glock07

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam. Parę razy byłem w lasach pod Małkinią. Są tam liczne dołki. Czy ktoś tam kopał. Jeśli tyak to co znalazł i gdzie szukać. Pozdrawiam
Napisano
ze 2 lata temu trafiłem kulę o średnicy około 6cm i 2 podkowy :-/ ale na polu , nie w lesie . Do tej pory nie chciało mi sie tam wracać ... a w ogóle to popytaj miejscowych , w okolicach Małkinii Grn. (pełna nazwa , chyba o tej samej mieścinie z wyjątkowo paskudnym dworcu kolejowym mówimy?) mają wyjątkowo bujną wyobraźnię hehehe. Nie to żebym coś do nich miał , zawsze miło posłuchać o skrzynkach z cekaemami , działach i polskich czołgach(!) zatopionych w Bugu :-D .
Pozdrawiam , Azbest
Napisano
no ładnie niepozwole na takie wypowiedzi na temat mojej miejscowosci!!
Jest tu sporo miejsc wartych odwiedzenia z wykrywaczem:)
wybieralem sie kilka krotnie.
mam troche fantow oraz niesprawdzonych miejsc:)
Napisano
Nie mówie Onufry , że w okolicach Małkinii nie ma miejsc wartych odwiedzenia , bo też jak można było wywnioskować z mojego postu niezwykle żadko odwiedzam te tereny. Niemniej nie zaprzeczysz że stacja kolejowa nie wygląda hmm... zachęcająco. Pozdrawiam a jak będę w okolicy to się odezwę . I bez urazy .
Azbest
Napisano
Moi Rodzice urodzili się w tych okolicach... Ja natomiast jestem z Ziem Wyzyskanych... Co do mapki Denkschrift uber die russische Landesbefefestigubg" str 179
Ps. trzeba było widzieć dworzec w Małkini 20 lat temu...
Napisano
Czy może któryś z kolegów nurkuje ? bo przedwczioraj jak na imieninach u ciotuni byłem to znalazłem chwilke i w jednym z tych schronów co mają zalaną dolną kondygnację ktoś niedawno wyłatoszył filtr , chyba od systemu filtrowania powietrza ... jedna rdza . 2 miechy temu go tam jeszcze nie było , a sam z wody nie wyskoczył ...
Wartoby sie jakoś zgrać i zaglądnąć jak sie rzeczy mają .
Pozdrawiam , Azbest
  • 5 years later...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie