Skocz do zawartości

moto weteran bajzel :) - wasze odczucia

Frozzer

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
no witam, jaktam wrazenia po moto bajzlu?
cos bylo ciekawego? moze macie jakeis foty?
kolega byl i kupil mi soldbuch, szukal czesci do broni bialej ale jakos nic nie mogl znalesc. poza tym mowil ze wiekszosc to znani sprzedawcy czy to z kola, czy z innych bazarkow
ale bajzel dla mnie nie byl taki zly, bo dostalem rowniez od kolegi ksiazke indii :D. zobaczyl na stoisku i kupil po egzemplarzu dla naszej paczki, kase mu oddalismy oczywiscie.
po przekartkowaniu lektury zapowiada sie ciekawie :) dzis chyba nie zasne :D

tylko kurcze, jakas nocna lampke musze sobie zalatwic

pozdrawiam wszystkich
Napisano
Czekaj, czekaj... gdzieś dzisiaj widziałem coś w sam raz. Jak znalazł na noc pełną wrażeń! Na pewno nie zaśniesz spokojnie.

http://www.allegro.pl/show_item.php?item=62323630
Napisano
Oczywiście, straszna lipa......
I kto to mówi?
zastanówcie sie czego szukacie, i ile chcecie za to zapłacić?
jeśli szukasz ciekawych militariów w super stanie, a chcesz zapłacic za to 10% ceny zachodniej to zapomnij, nie te czasy, (E-bay, Allegro, otwarte granice).
Zgodzę się że, z roku na rok jest coraz mniej interesującego towaru, ale to jest normalne, oryginałów nie bedzie więcej. Jeśli chcesz kupić ciekawe rzeczy jedź do Ciney, Arloon lub Beltring, gwarantuję że tam kupisz co potrzebujesz. Zdarza się że ceny na zachodzie są niższe, ale za sprzęt popularny (maski, hełmy itp). Jeśli chcesz kupić cos specjalnego, mniej pospolitego musisz za to zapłcić sporo. Nie zapominajcie że sprzedający nie są idiotami i nie prowadzą działalnosci charytatywnej i jeśli mogą sprzedać coś za granicę drożej, to to sprzedadzą.
Nie wiem Jaca jaki masz wymagania i jaką kasą dysponujesz, ale ja jestem zadowolony. Może poprostu uświadom sobie, że MWB jest miejscem gdzie trafiają się okazje, a okazja nie czeka na kazdym stoisku.
Napisano
:] w moim wypadku a zbieram polskie sprzety z wrzesnia nie bylo nic godnego uwagi........spotkałem sie jedynie z kolegami i kupilem ta ładownice ehh nie bylo nawet na co popatrzec :( apropo Lewy" widzialem Ciebie na jednym stoisku obok bardzo ładnej podstawy ( nie wiem jak to sie pisze) pod mg34/42 ile to cos kosztowało ???
pozdro
Napisano
Zgadzam się z większością kolegów, kupa złomu po bezczelnych cenach i żadnych rewelacji (np. kawałek STG 44 w stanie rozpaczliwym, po odczyszczeniu zapewne same dziury za 350 zeta). Z roku na rok handlarzy cechuje coraz mniejszy kontakt z rzeczywistością, z rzeczy ciekawych był G 43 bez detali, czyli magazynka, okucia kolby i wyciora za 1000 zeta. No i cała masa podróbek...
Napisano
Apropos cen europejskich.Na rynku w Doncaster co srode spotykam fajne exponaty.Soldbuch oryginalny bo nie wierze ze nie kosztuje w stanie uroczym okolo 20 Funtow ( 120 ) zl.Arbeits pass okolo 15.Widzialem epoxydowany bagnet amerykanski z pierwszej wojny z pochwa.Stan magazynowy cena 50 funtow.Klamra Policyjna z pasem 30.medale razem z papierami zaczynaja sie od 20-30 Funtow za kampanie wschodnia.Zelazne krzyze I wojna 4-6 Funtow itd.itp..i kolekcja rosnie:))) Pzdr Jesli ktos chce to jutro pstrykne pare fotek i dodam nowy post.Pzdr
Napisano
Kurza twarz.Sorry Monsun.Za tydz.dopiero.Mialem do pracy na rano i jak wyszedlem to juz bylo po targu.Postaram sie przy najblizszej okazjii i obiecuje powrocic do tematu.Pzdr

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie