Skocz do zawartości

Rękawiczki Motocyklisty Wehrmacht

Skura 33

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Nie wiem czym się ruźnią . Ale napewno produkcją, rokiem i sygnaturą i wykonaniem."

to ja ci moge sprzedac tez sygnowane z innego roku lateksowe kupione kilka dni temu w aptece,za zgrzewke debowego mocnego sie dogadamy chcesz??;):P
Napisano
400?!
w zyciu ! za chiny ludowe!!!
moj znajomek sprzedawal takie za cos powyzej stowke, a i tak sie nie skusilem. mam powazne watpliwosci czy sa to orginaly, poza tym calkiem podobne mozna dostac na bajzlach, slyszalem nawet pogloske ze ddr produkowal takie same.

a w koncu , oferta rekawic jest dosc obwita. sam jezdze na moto stylizowanym na WH i wole kupic wspolczesne rekawice wygladem przypominajace te z okresu II w.s. za 40 zl anizeli 400 za nawet orginaly. honoru to nie ujmuje a portwel bedzie sie cieszyl. takie moje zdanie

kloss
Napisano
Robocizna i zastosowane techniki montazu poszczegolnych czesci skladowych (hie hie) nie wygladaja na producje niemiecka do 1945. Moge nawet stwierdzic ze wygladaja jak najbardziej ludowo" (DDR, PRL)
Napisano
ok nojak chcesz moze ja bede normalny ;) oto tresc:
Osz qrde chlopie bierz ten towar to jest top super rare unikat z ziem odzyskanych very topic na kazdej gieldzie staroci te 400 zł sa .......smieszne bynajmniej dla ciebie ...
sygnatury sa jak najbardziej na miejscu bierz bierz bierz nie patrzy na reszte ..........te persony to tylko zazdroszcza jak ci sie kolekcja rozrasta a te debile na allegro (cafe) to tepe
debile "
skura proponuje spraw sobie wlasna stronke www zrob jakies forum i pisz SAM do SIEBIE i badz Panem swojego gniazdka ........niepozdrawiam

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie