kudlaty Posted August 30, 2005 Author Share Posted August 30, 2005 Prosze o pomoc w identyfikacji tej blaszkiK.F.ZVORRATSLAGERprzy czym vorrat-zapas więc pewnie jakiś obóz zapasowy ale czego lub kogo ?, narazie nie mam pomysłu, więc chętnie poczytam co Wy o tym myślicie.... pozdro Link to comment Share on other sites More sharing options...
kudlaty Posted August 30, 2005 Author Share Posted August 30, 2005 Prosze o pomoc w identyfikacji tej blaszkiK.F.ZVORRATSLAGERprzy czym vorrat-zapas więc pewnie jakiś obóz zapasowy ale czego lub kogo ?, narazie nie mam pomysłu, więc chętnie poczytam co Wy o tym myślicie.... pozdro Link to comment Share on other sites More sharing options...
imperorr Posted August 31, 2005 Share Posted August 31, 2005 vorrat-zapas czegos,lager-oboz, sklad, magazyn, w mechanice lozysko. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
kudlaty
Prosze o pomoc w identyfikacji tej blaszki
K.F.Z
VORRATS
LAGER
przy czym vorrat-zapas więc pewnie jakiś obóz zapasowy ale czego lub kogo ?, narazie nie mam pomysłu, więc chętnie poczytam co Wy o tym myślicie....
pozdro
2 answers to this question
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.