Skocz do zawartości

co lepsza monetki??

gibki9

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Co lepsze Ci nie powiem, ale jako użytkownik RF+ mogę tylko potwierdzić jego bardzo wysoką przydatność do poszukiwań kolorowej drobnicy. Naprawdę jest czuły, dokładny i pozwala na dobre odsianie żelaznych śmieci. Mogę go z czystym sumieniem polecić, zwłaszcza w wersji z nową dziurawą" cewką. Najlepiej sprawdza się na drobny kolor, ale i większe złomy nieźle bierze. A z tym drugim podobno Ace mają problemy.

I niech się żadna osoba, a zwłaszcza Krecix - miłośnik" rutusów, nie czepia mojego postu. Ta wykrywka i tak nie jest już od wielu m-cy w sprzedaży ;-P
Napisano
Witam
beaviso ,a po co ta kąśliwa uwaga w stronę kolegi krecix'a???, przecieź prowadzi ona w sposób oczywisty do ewentualnych scysji i nie potrzebnych kłótni. Na przyszłość proszę o konkretne odpowiedzi bez niepotrzebnych zaczepek i pyskówek" a jeżeli takowe zaistnieją to takie posty będą niezwłocznie zmieniane a w razie konieczności usuwane.

Pozdrawiam
Martin
Napisano
W tym dziale forum wypowiadam się od pewnego czasu tylko wtedy, gdy pytanie dotyczy sprzętu, który sam posiadam i czuję sie uprawniony do komentarzy na jego temat. A wzmiankowany kolega K" wypłynął niedawno od razu jako kontestator rozwiązań Pana R., nie dając w zasadzie żadnych konkretnych uzasadnień. Mój tekst, zwłaszcza o tym, że sprzęt już nie jest produkowany, miał właśnie zablokować oskarżenia o promowanie określonych produktów. Wiekszość postu była zaś czysto merytoryczna i zawierała konkrety, oczywiście subiektywnie odbierane.

Ale OK, powyższe było na marginesie. Czekam na kolejne opinie, bo moja dziewczyna kupuje drugą wykrywkę i chętnie czytam wszelkie uwagi. Mam wprawdzie faworyta, ale póki nie kupiłem to czytam :)
Napisano
Gibki, ilość postów nie jest wprost proporcjonalna do doświadczenia wykrywkowego. Na forum zarejestrowałem się dużo wcześniej zanim posiadłem sprzęt - po to, aby czerpać i dzielić się wiedzą, a często być popychanym do odszukania pewnych informacji. Co do sprzętu - mam RF+ jako pierwszą wykrywkę od nieco ponad roku. Stąd wypowiedź w tym temacie. Teraz chętnie kupilibyśmy taką drugą nówkę, bo chodzimy z jednym sprzętem na dwoje i nikt nie ma zbytnio ochoty ustępować póki ręka sama nie odpadnie, haha!

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie