gibki9 Napisano 30 Sierpień 2005 Autor Napisano 30 Sierpień 2005 Co byscie wybrali typowo na monetki i ogolnie--garretta ace 250 czy rutusa first plus??
beaviso Napisano 30 Sierpień 2005 Napisano 30 Sierpień 2005 Co lepsze Ci nie powiem, ale jako użytkownik RF+ mogę tylko potwierdzić jego bardzo wysoką przydatność do poszukiwań kolorowej drobnicy. Naprawdę jest czuły, dokładny i pozwala na dobre odsianie żelaznych śmieci. Mogę go z czystym sumieniem polecić, zwłaszcza w wersji z nową dziurawą" cewką. Najlepiej sprawdza się na drobny kolor, ale i większe złomy nieźle bierze. A z tym drugim podobno Ace mają problemy.I niech się żadna osoba, a zwłaszcza Krecix - miłośnik" rutusów, nie czepia mojego postu. Ta wykrywka i tak nie jest już od wielu m-cy w sprzedaży ;-P
Martin Napisano 30 Sierpień 2005 Napisano 30 Sierpień 2005 Witambeaviso ,a po co ta kąśliwa uwaga w stronę kolegi krecix'a???, przecieź prowadzi ona w sposób oczywisty do ewentualnych scysji i nie potrzebnych kłótni. Na przyszłość proszę o konkretne odpowiedzi bez niepotrzebnych zaczepek i pyskówek" a jeżeli takowe zaistnieją to takie posty będą niezwłocznie zmieniane a w razie konieczności usuwane.PozdrawiamMartin
beaviso Napisano 30 Sierpień 2005 Napisano 30 Sierpień 2005 W tym dziale forum wypowiadam się od pewnego czasu tylko wtedy, gdy pytanie dotyczy sprzętu, który sam posiadam i czuję sie uprawniony do komentarzy na jego temat. A wzmiankowany kolega K" wypłynął niedawno od razu jako kontestator rozwiązań Pana R., nie dając w zasadzie żadnych konkretnych uzasadnień. Mój tekst, zwłaszcza o tym, że sprzęt już nie jest produkowany, miał właśnie zablokować oskarżenia o promowanie określonych produktów. Wiekszość postu była zaś czysto merytoryczna i zawierała konkrety, oczywiście subiektywnie odbierane.Ale OK, powyższe było na marginesie. Czekam na kolejne opinie, bo moja dziewczyna kupuje drugą wykrywkę i chętnie czytam wszelkie uwagi. Mam wprawdzie faworyta, ale póki nie kupiłem to czytam :)
gibki9 Napisano 30 Sierpień 2005 Autor Napisano 30 Sierpień 2005 Z uwagi na ilość postów ,jakie posiadasz,napewno z niejedna wykrywką biegaleś:),pochwal sie jaki to faworyt??
beaviso Napisano 30 Sierpień 2005 Napisano 30 Sierpień 2005 Gibki, ilość postów nie jest wprost proporcjonalna do doświadczenia wykrywkowego. Na forum zarejestrowałem się dużo wcześniej zanim posiadłem sprzęt - po to, aby czerpać i dzielić się wiedzą, a często być popychanym do odszukania pewnych informacji. Co do sprzętu - mam RF+ jako pierwszą wykrywkę od nieco ponad roku. Stąd wypowiedź w tym temacie. Teraz chętnie kupilibyśmy taką drugą nówkę, bo chodzimy z jednym sprzętem na dwoje i nikt nie ma zbytnio ochoty ustępować póki ręka sama nie odpadnie, haha!
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.