yoony Napisano 28 Sierpień 2005 Autor Napisano 28 Sierpień 2005 panowie czy ktos z was wie moze cos wiecej na temat tego polujacego kociaka z okladki w jakim to ma byc rejonie za wszelkie info tu lub na priw bede wdzieczny
bjar_1 Napisano 28 Sierpień 2005 Napisano 28 Sierpień 2005 Z tego co wiem to jest gdzieś w Warmińsko-Mazurskim...
Frozzer Napisano 28 Sierpień 2005 Napisano 28 Sierpień 2005 jonkowo, pod olsztynem. w warm-mazw latach 90tych byla rowniez tam znaleziona pantera, ktora skutecznie zostala pocieta na zlom, a osobnicy ktorzy tego dokonali mieli sprawe nie za zniszczenie zabytku, a za kradziez acetylenu do butli.nota bene wartosc acetylenu byla wieksza niz wartosc zlomu
dect Napisano 28 Sierpień 2005 Napisano 28 Sierpień 2005 Froz, nie pisz mi takich rzeczy bo za ten numer sam bym ich palnikiem pocial...Pzdr
mial Napisano 29 Sierpień 2005 Napisano 29 Sierpień 2005 a czy to by miala byc ta sama JP ktora byla tu omawiana w kwietniu??http://www.odkrywca.pl/pokaz_watek.php?id=178682#178994
mial Napisano 29 Sierpień 2005 Napisano 29 Sierpień 2005 a jeszcze jedno jak to jest JP to kto mu juz lufe upierdzielil?
Frozzer Napisano 29 Sierpień 2005 Napisano 29 Sierpień 2005 to nie ta JP, temat z okladki to tylko czesci po JP znalezone luzem
pepe Napisano 2 Wrzesień 2005 Napisano 2 Wrzesień 2005 a tak przy okazji Jpantery z okładki" - dziwna zbiezność :)
wars98 Napisano 2 Wrzesień 2005 Napisano 2 Wrzesień 2005 Witam!No... Pepe. Masz oko! Mnie też dziwnie znajomy wydał się ten rysunek. (:Tło zostało wymazane i wstawione nowe.Pozdr.wars98
Frozzer Napisano 2 Wrzesień 2005 Napisano 2 Wrzesień 2005 ciekawe czy pan Jarosław Wróbel - autor okładki na zeszycie autorstwa Janusza Ledwocha, sie nie wk..rwino ale na pewno zgoda byla, przeciez inaczej nie mozna zamieszczac czyichs dzieł autorskich, szczególnie, że na nich widnieje podpis, który pózniej się wykasowało
redaktor Napisano 5 Wrzesień 2005 Napisano 5 Wrzesień 2005 Szanowni ForumowiczePonieważ nie miałam okazji bezpośrednio odpowiedzieć na Wasze pytania, bowiem od czwartku byłam w Górach Sowich, nadrabiam zaległości. Cieszę się, że rozpoznaliście w rysunku Jagdpanthery widniejącej na okładce ostatniego numeru Odkrywcy mistrzowską rękę wybitnego gdańskiego artysty rysownika p. Jarosława Wróbla. Dzięki Jego uprzejmości tekst dotyczący wyjątkowego odkrycia (o którym w kolejnym numerze)mógł być zilustrowany Jego znakomitą pracą. To pierwsza, anonsująca częstszą obecność tego znamienitego artysty grafika na łamach Odkrywcy".To z pewnością ważna i satysfakcjonująca informacja dla wszystkich miłośników militariów. pozdrawiam serdecznieIzabela Kwiecińska
wars98 Napisano 5 Wrzesień 2005 Napisano 5 Wrzesień 2005 Witam!Izabelo! Gratuluję! Poziom Odkrywcy" rośnie! A szata graficzna jest obok zawartości rzeczą najważniejszą. Jak rozumiem, to O", podobnie jak w przypadku Jaga z Warmii, patronuje przedsięzięciu? Mam nadzieję, że uda się to coś wyciągnąć. Bez względu na to czy jest to cały pojazd, czy też tylko jego części, to warto je wyciągnąć.Pozdrawiamwars98
ROBERT M Napisano 5 Wrzesień 2005 Napisano 5 Wrzesień 2005 WitamNie jestem żadnym eksplortorem, jednak z zamjiłowania do historii śledze co sie dzieje na tej stronie.Czy ten jeger to nie znajduje się w poblizu tego znjdującego się pod droga, którego opisywaliście w poprzednim numerze koło Górowa Iławeckiego. Podobno drugi lezy w bagnie kilkaset metrów od drogi? (Wg relacji miejscowej ludności)
Frozzer Napisano 5 Wrzesień 2005 Napisano 5 Wrzesień 2005 robert m - przeczytaj czwarty post od góry :) twoje wątpliwości zostaną rozwiane.
2A Napisano 5 Wrzesień 2005 Napisano 5 Wrzesień 2005 Witam,Rozwiane zostaną wszelkie dywagacje, co jak dotąd jest pasjonujące i niezwykle ciekawe, oczywiście gdy sprzęt zostanie wyjęty.Kto nie widział jeszcze,jak wygląda cały temat, niech po prostu poczeka jeszcze odrobinkę. Także doradzający Innym, co jest a czego nie ma i co czytać, szczególnie wtedy gdy ich tam nigdy nie było.
wars98 Napisano 5 Wrzesień 2005 Napisano 5 Wrzesień 2005 Witam!2A! Ja mam banalnie proste pytanie. To coś (Jag) jest całe czy w kawałkach? Czy to w ogóle ktoś sprawdzał?Pozdrawiamwars98
Frozzer Napisano 5 Wrzesień 2005 Napisano 5 Wrzesień 2005 wars98 - to cos to dwa kola, pare ogniw od gasienicy i kawalek pancerza :)
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.