mp Napisano 26 Sierpień 2005 Autor Napisano 26 Sierpień 2005 witamtrafilem takie cos , czy niejest to czasem jakis celownik p.lot?pozdrops.przepraszam za taki rysunek ale mam chwilowo problemy ze skanerem
mp Napisano 26 Sierpień 2005 Autor Napisano 26 Sierpień 2005 tez myslalem ze to moze byc czesc kuchenki , ale lepiej jest sie upewnic ;)
KacperW. Napisano 26 Sierpień 2005 Napisano 26 Sierpień 2005 Od razu mi przyszło do głowy z tą kuchenka bo sam duzo różnych fajerek znalazłem :] pozdrawiam
beny Napisano 27 Sierpień 2005 Napisano 27 Sierpień 2005 znalazłem coś podobnego postaram się niedługo skombinować zdjęcie ale naprawdę wątpię żeby to był element kuchenki,mój jest z drutu 2/3 mm średnicy.
KacperW. Napisano 27 Sierpień 2005 Napisano 27 Sierpień 2005 Takie cieniutkie to na bank nie z kuchenki, te z kuchenek są zwykle z grubej trwałej blachy (z oczywistych przyczyn)..
mp Napisano 28 Sierpień 2005 Autor Napisano 28 Sierpień 2005 Beny prwadopodobnie to samo znalezlismy moj tez jest z drutu grubosci 2-3 mm...pozdro
mp Napisano 26 Sierpień 2005 Autor Napisano 26 Sierpień 2005 witamtrafilem takie cos , czy niejest to czasem jakis celownik p.lot?pozdrops.przepraszam za taki rysunek ale mam chwilowo problemy ze skanerem
Pytanie
mp
witam
trafilem takie cos , czy niejest to czasem jakis celownik p.lot?
pozdro
ps.przepraszam za taki rysunek ale mam chwilowo problemy ze skanerem
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.