Mlody Mauser Napisano 26 Sierpień 2005 Autor Napisano 26 Sierpień 2005 No wlasnie tak jak w opisie?Przedmiot jest srebrny lub posrebrzany.jest zdobiony(kwaity i liscie)
Mlody Mauser Napisano 26 Sierpień 2005 Autor Napisano 26 Sierpień 2005 dobra panowie ale od dolu to wyglada tak
KacperW. Napisano 26 Sierpień 2005 Napisano 26 Sierpień 2005 No ale to łyzki nie wyklucza, znalazłem kiedys też całą łyżeczkę takim pustym dnem". Nie chcę sie upierać ale dla mnie łyżka
Mlody Mauser Napisano 26 Sierpień 2005 Autor Napisano 26 Sierpień 2005 To od srodka jest jakgby rozbprute czyms....a moze jest to stara lufka dla szlachty jak cos chceeili spalic:)
Mlody Mauser Napisano 26 Sierpień 2005 Autor Napisano 26 Sierpień 2005 No Co to moz bc...jeszcze jakies propozycje
DarekD Napisano 26 Sierpień 2005 Napisano 26 Sierpień 2005 MAUSER HESS, cześć,przepraszam zupełnie nie na temat,ale zdaje się że jesteś z Łodzi więc może będziesz wiedział:więc ja całkiem niedawno z wykrywką" zacząłem chodzić i trafiłem między innymi do lasku pomiędzy Sokolnikami a Ozorkowem.Wrzesien 39 zdaje się.Chodzi mi o to że nie znalazłem tam ANI JEDNEJ łuski, natomiast sporo czubków".Co tam było?Strzelnica?Pozdrawiamaha, mi też to wygląda na łyżkę:)
obert8 Napisano 27 Sierpień 2005 Napisano 27 Sierpień 2005 witaj darek byc moze byla tam strzelnica ale chodzac po pobojowiskach w okolicach lodzi nie zawsze znajdziesz luskialbo sa na znacznej glebokosci zobacz na forum spotkania integracje Grupa Lodz lub sa wyzbierane pzdr obert
Bocian Napisano 29 Sierpień 2005 Napisano 29 Sierpień 2005 @pik78to wolny kraj,mam prawo do wyrazania swej opini ,ktore gwarantuje mi Konstytucja RP,A ja mam prawo zabronić wygłaszania takich opinii na tym forum. I to gwarantuje mi prawo cywilne.Panowie pik78 i Mauser Hess otrzymujecie żółte kartki.pik78 za prowokowanie a mauser hess za slownictwonastępny krok to ban
Mlody Mauser Napisano 27 Sierpień 2005 Autor Napisano 27 Sierpień 2005 Hmmm ale to jest srebro.wiec chyba srebro bede zbieral;/wyslij mailem :D hellab@o2.pl
Mlody Mauser Napisano 26 Sierpień 2005 Autor Napisano 26 Sierpień 2005 No wlasnie tak jak w opisie?Przedmiot jest srebrny lub posrebrzany.jest zdobiony(kwaity i liscie)
KacperW. Napisano 26 Sierpień 2005 Napisano 26 Sierpień 2005 Trochę słabe zdjęcie i jaks wielkość by sie przydała, bo tak na pierwszy rzut oka to jak rączka od łyżki lub widelca :]
Mlody Mauser Napisano 26 Sierpień 2005 Autor Napisano 26 Sierpień 2005 I nastepne zdjecie.Przepraszam za jakosc zdjec
Anielskooki Napisano 26 Sierpień 2005 Napisano 26 Sierpień 2005 To naprawdę wygląda jak kawałek łyżeczki
Pytanie
Mlody Mauser
No wlasnie tak jak w opisie?Przedmiot jest srebrny lub posrebrzany.jest zdobiony(kwaity i liscie)
17 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.