nick78 Posted August 26, 2005 Author Share Posted August 26, 2005 Witam wszystkich.Wybieram się we wrześniu w okolice Krosna.Dokładniej to Kobylany Dukla.Może ktoś szukał na górze Franków? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rorvik Posted August 26, 2005 Share Posted August 26, 2005 HejWróciliśmy z kolegą Jagoda tydzień temu z Dukli. Franków to łysa góra z polami a w lesie za górą jest pusto. Poszukaj sobie tematów o Dukli to się trochę dowiesz. Pisz na prvPozdrawiamr Link to comment Share on other sites More sharing options...
nick78 Posted August 26, 2005 Author Share Posted August 26, 2005 Rorvik a jakieś trafienia miałeś.Może się pochwalsz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rorvik Posted August 26, 2005 Share Posted August 26, 2005 Trafienia jak zwykle w tamtych okolicach - garnek M42 z którego wyrastał buczek, buty wehrmachtu i sporo drobnicy. Byłem tylko raz na poważnie ale cały dzień lało plus dwie wyprawy turystyczno eksploracyjne w większym gronie.R Link to comment Share on other sites More sharing options...
rorvik Posted August 26, 2005 Share Posted August 26, 2005 Reszta z garażu;)Pozdrowieniar Link to comment Share on other sites More sharing options...
jagoda Posted August 26, 2005 Share Posted August 26, 2005 Rorviś zapomniałeś dodać ze ta puszka od maski pgaz jest pełna.:)Tzn jest w niej maska i pochłaniacz co tam było napisane February 44??Pzdr. MJPs ja nic nie znalazłem tzn. nic godnego uwagi moje fanty to podarki. A właśnie J.C. jeszcze raz wielike dzięki! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rorvik Posted August 26, 2005 Share Posted August 26, 2005 Dokładnie tak. Garaż oczywiście kolegi (Pozdrawiamy).r Link to comment Share on other sites More sharing options...
kruger Posted August 26, 2005 Share Posted August 26, 2005 wzgórze franków wogóle całe przeczesne moze w iwli da sie cos trafic ale nie wiem ja tam znalazłem pełno łusek jakies miny jedną odznakę w stanie agonalnym żeby coś ciekawszego znaleźć trzeba troche w las powędrować. Link to comment Share on other sites More sharing options...
redigor Posted August 26, 2005 Share Posted August 26, 2005 Masz masę miejsc do pokopania w okolicy Przełęczy Dukielskiej.Głównie IIw.ale i z Iw. coś trafisz,proponuję troszeczke literatury,najlepiej coś w niewielkim nakładzie dot.danej gminy czy powiatu.A tak na marginesie to może sam spróbujesz na tzw.nosa,to wbrew logice czasem przynosi nieoczekiwane skutki. Pozdrawiam i połamanie łopatki/weż solidną bo ziemiacudowna"do kopania/ Do Jagody i Rorvisia :-)nie ma za co ;-))a garaż rozbudowuję. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nick78 Posted August 27, 2005 Author Share Posted August 27, 2005 Wielkie dzięki.Łopate mam dobro wiec ziemia lekko mi"bedzie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
marek123 Posted August 27, 2005 Share Posted August 27, 2005 ja polecam ksiazke krempna i okolice" Wojtusia czy jakos tak :) jestem co roku na holiday w tych okolicach polecam wioche Olchowiec i gore Barania masa sprzetu .........pozatym Iwla i miejscowe lasy oraz lasy na trasie Dukla-Gorlice lasy tylko lasy ;) powodzenia ..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kruger Posted August 27, 2005 Share Posted August 27, 2005 marek123 jeżeli chodzi o barania góre to czy nie widziałeś z pogranicznikami bo to jest prawie na granicy i czy jak tam idziesz kopać to ile trzeba iść aby dość do terenu z fantami bo wyglada to że jest tam kawałek Link to comment Share on other sites More sharing options...
rorvik Posted August 27, 2005 Share Posted August 27, 2005 Pogranicznicy już się prawie nie kręcą - w końcu to wewnętrzna granica UE. Co do Baraniego i reszty - pamietaj że czym dalej i trudniej gdzieś dotrzeć tym większe szanse że nikt tam przed Tobą nie dotarł.Pozdrawiamr Link to comment Share on other sites More sharing options...
marek123 Posted August 28, 2005 Share Posted August 28, 2005 kruger nie wchodz czasami na szczyt ;) tamjest chyba zielony szlak ? o ile dobrze pamietam wystarczy jak wejdziesz w lasek po drodze (zielony szlak) oczą twym ukarze sie potezny lej ( jakies 5 m serio" ) włacz wykrywke ustaw opcej militarka II wś i grzyby same wychodza ..........:D aa uwaga na drzewa jakies debile powiesili radziecki gruszki ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.