Skocz do zawartości

Koszalin vol. V

wojna1939

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 291
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
Chwała,

tak, Lion jeździ dziwnymi autobusami- jechał chyba bez żony hi hi(przepraszam).

Spotkanie w piątek ok. 18.00 mi pasuje. Myślę, że i O. nie będzie miał kłopotu z dotarciem.
Może zobaczymy dwie nowe twarze...

Noga chrupie, ale jest coraz lepiej...

R.: byłeś na włościach swech przed śniegiem?

O.: czy to nie Ciebie widziałem wczoraj jadącego z kierunku Łaz? Udały się fotki?

Zaku: no pięknie, pięknie. Kolekcja porcelanek piękna. Czy może posiadasz taka samą ilość flaszeczek?

To bez sensu przychodzić na kilka dni do pracy - kto to wymyślił?

Zaczynam się asymilować z klawiaturą - bywajcie - M.
Napisano
Witam Panowie.
Jestem ojcem tego młodego człowieka (Zaku) który pojawił sie na forum przed dwoma dniami. Nie chcę sie narzucać ale skoro mamy podobne pasje(szeroko pojęta historia Koszalina i okolic, wędrówki i odkrywanie tego czego jeszcze nie odkryto...) chetnie spotkałbym sie z Wami. Na pewno możemy sie nawzajem czegoś nowego dowiedzieć, uzupełnić zbiory... Takie spotkanie przy chmielu do niczego nie zobowiązuje (stawiam pierwszą kolejke) Zapraszam do Zacisza. Pozdrawiam. R.
Napisano
Witam !
Piątek zapowiada sie ciekawie. Mam nadzieję , że wszyscy akceptują spotkanie o godz. 18.
Drogi W39 , tak to ja jechałem do Łajz , ale nic ciekawego nie fotnąłem.
Pozdrawiam !
R.
Napisano
Witam :)

Myślę że wstawienie się dwóch nowych zapaleńców jest mile widziana w naszym gronie !!! :):) (wraz z obstawą ) ;)

Co chodzi o godzinę 18,00 jest do przyjęcia ,wstawię się na pewno !

W. Niestety nigdzie nie byłem z piszczałką............ ale na krótkim spacerze w odległości 2 km od mojej działki zlokalizowałem coś w postaci okopów ! jest to w linii prostej od HJ jakiś 1,6 km może to być jakiś mały P.. - pobojowisko HJ , dodam tylko że też jest na wzniesieniu !!
Pozdrawiam ...J...
Napisano
Witam!
Co do spotkania mi również pasuje w Piątek 0 18!Widze że szykuje się niezłe spotkanie koszalińskich poszukiwaczy hehe.Myślę,że będzie ciekawie.Pozdrawiam!
Napisano
Chwała,

postanowione więc:
piątek, godzina 18.00, Zacisze. Obecność nowych kolegów niezmiernie mile widziana.
Omówimy naszą stronkę w necie, pogwarzymy i godnie zakończymy kolejny rok...

Bywajcie - M.
Napisano
byłem dzisiaj w południowo-wschodniej części góry Chełmskiej ........
ale tylko buty przemoczyłem-4 godziny łażenia :(
Napisano
samo badziewie!!!!!

najgorsze są blaszki do zbierania żywicy które leśniczy wbija w drzewo porozrzucane po całym lesie!!!!!!!!
Napisano

Witam ;)
Zapomniałem się wam pochwalić zestawem promocyjnym jaki mi żonka na święta przyszykowała na barszczyk !!!

Wojna i der K . Pamiętacie ten fant ?

Napisano
Dobre???!!!
Jarosław ,to znaczy co? Żona trafiła tanie talerze w markiecie? ;))
Tłoczno tu coś...W39 może by tak vol VI?
Pzdr der K.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie