der K. Napisano 27 Grudzień 2005 Napisano 27 Grudzień 2005 Co do zagadki przydała by się lepsza fotka dwóch stron ,bo według tej ciężko coś wydedukować...
wojna1939 Napisano 27 Grudzień 2005 Autor Napisano 27 Grudzień 2005 Chwała,tak, Lion jeździ dziwnymi autobusami- jechał chyba bez żony hi hi(przepraszam).Spotkanie w piątek ok. 18.00 mi pasuje. Myślę, że i O. nie będzie miał kłopotu z dotarciem. Może zobaczymy dwie nowe twarze...Noga chrupie, ale jest coraz lepiej...R.: byłeś na włościach swech przed śniegiem?O.: czy to nie Ciebie widziałem wczoraj jadącego z kierunku Łaz? Udały się fotki?Zaku: no pięknie, pięknie. Kolekcja porcelanek piękna. Czy może posiadasz taka samą ilość flaszeczek? To bez sensu przychodzić na kilka dni do pracy - kto to wymyślił?Zaczynam się asymilować z klawiaturą - bywajcie - M.
der K. Napisano 27 Grudzień 2005 Napisano 27 Grudzień 2005 Jeszcze odnosnie zagadki...na apoleona" to mi to nie wygląda ,bardziej na końską" ozdobę..ale może się mylę..Pzdr do piątku
romkow Napisano 27 Grudzień 2005 Napisano 27 Grudzień 2005 Witam Panowie.Jestem ojcem tego młodego człowieka (Zaku) który pojawił sie na forum przed dwoma dniami. Nie chcę sie narzucać ale skoro mamy podobne pasje(szeroko pojęta historia Koszalina i okolic, wędrówki i odkrywanie tego czego jeszcze nie odkryto...) chetnie spotkałbym sie z Wami. Na pewno możemy sie nawzajem czegoś nowego dowiedzieć, uzupełnić zbiory... Takie spotkanie przy chmielu do niczego nie zobowiązuje (stawiam pierwszą kolejke) Zapraszam do Zacisza. Pozdrawiam. R.
omen Napisano 27 Grudzień 2005 Napisano 27 Grudzień 2005 Witam !Piątek zapowiada sie ciekawie. Mam nadzieję , że wszyscy akceptują spotkanie o godz. 18.Drogi W39 , tak to ja jechałem do Łajz , ale nic ciekawego nie fotnąłem. Pozdrawiam !R.
Jarosław Napisano 27 Grudzień 2005 Napisano 27 Grudzień 2005 Witam :)Myślę że wstawienie się dwóch nowych zapaleńców jest mile widziana w naszym gronie !!! :):) (wraz z obstawą ) ;)Co chodzi o godzinę 18,00 jest do przyjęcia ,wstawię się na pewno !W. Niestety nigdzie nie byłem z piszczałką............ ale na krótkim spacerze w odległości 2 km od mojej działki zlokalizowałem coś w postaci okopów ! jest to w linii prostej od HJ jakiś 1,6 km może to być jakiś mały P.. - pobojowisko HJ , dodam tylko że też jest na wzniesieniu !!Pozdrawiam ...J...
karis Napisano 27 Grudzień 2005 Napisano 27 Grudzień 2005 Witam!Co do spotkania mi również pasuje w Piątek 0 18!Widze że szykuje się niezłe spotkanie koszalińskich poszukiwaczy hehe.Myślę,że będzie ciekawie.Pozdrawiam!
wojna1939 Napisano 27 Grudzień 2005 Autor Napisano 27 Grudzień 2005 Chwała,postanowione więc: piątek, godzina 18.00, Zacisze. Obecność nowych kolegów niezmiernie mile widziana.Omówimy naszą stronkę w necie, pogwarzymy i godnie zakończymy kolejny rok...Bywajcie - M.
zaku Napisano 27 Grudzień 2005 Napisano 27 Grudzień 2005 byłem dzisiaj w południowo-wschodniej części góry Chełmskiej ........ ale tylko buty przemoczyłem-4 godziny łażenia :(
Jarosław Napisano 27 Grudzień 2005 Napisano 27 Grudzień 2005 Witam :)No nie ? to po prostu nie możliwe ! żadnego sygnału ?
zaku Napisano 27 Grudzień 2005 Napisano 27 Grudzień 2005 samo badziewie!!!!!najgorsze są blaszki do zbierania żywicy które leśniczy wbija w drzewo porozrzucane po całym lesie!!!!!!!!
Jarosław Napisano 27 Grudzień 2005 Napisano 27 Grudzień 2005 Witam ;)Zapomniałem się wam pochwalić zestawem promocyjnym jaki mi żonka na święta przyszykowała na barszczyk !!! Wojna i der K . Pamiętacie ten fant ?
Jarosław Napisano 27 Grudzień 2005 Napisano 27 Grudzień 2005 Witam :)Masz taką blaszkę na zdjęciu chętnie zobaczył bym to ???Nie spotkałem się z czymś takim w mojej branży drzewnej?!!!
zaku Napisano 27 Grudzień 2005 Napisano 27 Grudzień 2005 bo ja tak i myśle nad zamówieniem prenumeraty!!!!!!!
der K. Napisano 28 Grudzień 2005 Napisano 28 Grudzień 2005 Dobre???!!!Jarosław ,to znaczy co? Żona trafiła tanie talerze w markiecie? ;))Tłoczno tu coś...W39 może by tak vol VI?Pzdr der K.
der K. Napisano 28 Grudzień 2005 Napisano 28 Grudzień 2005 Ale zabrzmiało...Oczywiście chodziło mi o ilość postów w wątku a nie o frekwencję :) Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.