Skocz do zawartości

Koszalin vol. V

wojna1939

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Chwała,

co do spotkania:
Nie wiem na ile będę mobilny po zaglądaniu do kolana. Poinformuje Was 16, kiedy to planuję powrót ze szpitala.

Stronka:
myślę, że należy się zrzucić na domenę i miejsce na serwerze. Koszty dokładne podam niedługo. Jak na naszą grupę to będzie mniej więcej: 250-300 domena i miejsce na 6-7 osób czyli około 50 zł (za rok). Można jednak wykupić miejsce na 2 lub 3 lata. Jednorazowo jest trzeba więcej kasy wyłożyć, ale koszt jednostkowy za rok maleje. To trzeba przemyśleć. Ja mam co prawda 50Mb na Neostradzie, ale obawiam się, że to nie pochodzi dobrze.

Graficzkę do strony zrobię jak będę na zwolnieniu i podeślę Wam do ocenny. Czekam na sugestie.

Tymczasem bywajcie - M.
  • Odpowiedzi 291
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
Chwała,

los płata figle na każdym kroku. Nic nie można zaplanować na dłużej niż jeden dzień. Dzwonili do mnie wczoraj ze szpitala, że skończyły im się limity i muszę cierpliwie czekać. Dowiadywać się na początku nowego roku hi hi.
Szkoda.

Jak tam Wasze łik-endowe spotkanie - dojdzie do skutku? Ja już wiem, że nie będę.

der K.: byłeś gdzieś?coś nowego przybyło... ?

Oczekuj sygnałów ze stron różnych.
A cha. Będąc w niedzielę na giełdzie złapałem kontakt z facetem z K. który kopie na czuja koło swojego domu. Mam jego nr telefonu, chciałbym się z nim spotkać i wybadać na ile będzie możliwa współpraca. Wyciągnął z ziemi trochę porcelany, pierdółek (nabyłem od niego dwa kałamarze), klamrę WH i inne. Twierdzi, że może jest tam rozpieprzony wóz uciekinierów (szczątki wozu drabiniastego, dużo kości zwierzęcych [ichacha?] i sporo drobiazgów domowych). Sprawdzę kontakt i dam znać co i jak.

Czekam więc na sygnały - bywajcie - M.
Napisano
Witam
Takich co kopią na czuja koło domu jest więcej hihi

W39 Jak tam zdrówko ,(żona mi mówiła gdzie się szwędasz)
Jeżeli to to powoduje że nie wyjdziesz to zawsze możemy pojść na kinderbal" ,bezdymny i przy jednym bezalkoholowym...:) W tygodniu nigdzie nie napieram bo...ciągle jest ciemno. Teraz na dwa dni znowu wyjeżdżam..będę w piątek wieczorem ,daj znać jakbyś zmienił zdanie.
A tego gościa trzymaj krótko ,byle nie poniżej pasa ;))) ,niech śpiewa gdzie są fanciory hihi

Jakby co ,wiecie jak mnie znaleźć...
Pzdr der K.
Napisano
Witam to jak w takim razie z tym spotkaniem?Wojna 1939 czytalem ze nie mozesz.Czyli pozostaja inni koledzy.Der K masz jakąś propozycję?
Napisano
Witam szanowne grono :)

Już wróciłem i jestem spragniony wrażeń w terenie !!!

Proponuje mały wypad 24- godzinny w sobotę na wykopki od 8,00 rano do zachodu.

Po 20,00 godzinie wypad na małe piwko !!!

Czy ktoś jest zainteresowany !!!

Pozdrawiam ...J...
Napisano
Chwała,

R. nie przesadzaj, nie przesadzaj. Zostaw coś w ziemi na przyszły rok hi hi. Niestety będę musiał odżałować sobotnie spotkanie. W teren się nie wybiorę, bo bym sie tylko wkurzał i narażał Was na wysłuchiwanie nieprzyzwoitości hi hi.
Na browar też się z Wami nie wybiorę i boleję z tego powodu(dobija mnie pogoda i mam kilka spraw do załatwienie przed końcem roku, a czasu jest mało).

Bywajcie więc tymczasem - dajcie znać jak było w sobotę na wykopkach i na spotkaniu (kto? co? dlaczego? takie babskie ploteczki hi hi).

O.: mam nadzieję, że się nie migniesz i tym razem pojawisz się na spotkaniu, bo w innym razie koledzy zapomną jak wygląda Twoja fisis.

Bywajcie - M.
Napisano
Witam !!
Wyprawa w teren w moim przypadku odpada ( praca ... ), ale po robocie jestem wolny - tylko nie wiem gdzie mam sie pojawić ?
Pozdrawiam !
R.
Napisano
Witam :)

No niestety całe plany z dzisiejszymi wykopkami wzięły w łeb przez śnieg.

Zostaje nam tylko małe piwko o godz. 20,00 w „Zaciszu”

Pozdrawiam ...J...
Napisano
Chwała,

jak tam chłopcy po spotkaniu - śmiesznie było (chodził który może za fajkami po gosciach hi hi).
Może jakieś konkretne ustalenia (jakies przedświąteczne spotkanko?). Mam trochę kłopotów z konfiguracją rutera (teraz jestem jeszcze na modemie neo), ale myślę, że go dzisiaj przewalczę. Acha O.: nabyłem canona 350. We wtorek odbieram. Mam nadzieję, że czasami poratujesz jakimś szkiełkiem?

Tymczasem bywajcie - M
Napisano
Witam chyba nie zrozumielismy sie co do lokalu.Ja miałem na myśli dawne kino zacisze.Wiec nici ze spotkania.Macie jakąś inną propozycje?
Napisano
Chwała,

dawno, dawno temu... przybytek zwany do dzisiaj aciszem", znajdował sie w budynku dawnego kina. Po przeniesieniu się nazwa przeniosła się razem z ostoją dla spragnionych. Stąd niezrozumienie i nieporozumienie.

Ja miałbym ochotę na przedświąteczne spotkanie w szerszym gronie (oprócz Lugera, który święta spędzi chyba daleko - powinni pojawić się weterani hi hi oraz nowi koledzy). Chyba, że planujecie spotkanie przed Sylwestrem, co i mi również odpowiada (będzie już po świątecznym zamieszaniu).

Czekam na wieści i propozycje - bywajcie - M.
Napisano
Witajcie !
Niestety takie są uroki mieszkania na wsi , że czasami są klopoty z transportem. Szkoda , że nie byłem , ale może się uda nadrobić ..
W. - gratuluję - fajny zakup . Ja pozbyłem się większości szkieł ( do opchnięcia został mi jeszcze 35-80 AF ) - nabyłem tc 1.4 i padłem finansowo.
Pozdrawiam !
R.
Napisano
Chwała,

z różnych względów spotkanie przedświąteczne przeistoczyło się w poświątęczne (przedsylwestrowe).

Mam nadzieję, że prezenty będą wymarzone, stoły w potrawy bogate, a dobry humor nieodłącznym towarzyszem. Samych wspaniałości świątecznych życzę już teraz, bo los różne płata figle...

Bywajcie - M.
Napisano
Witam wszystkich tych co na miejscu i po za :)

Na początek parę wyjaśnień co chodzi o czytanie postów tyczy to się do kol. KARIS.

Chyba nie jesteś na bakier z czytaniem bo odpowiedzi masz ok. ???

To zostało napisane przez kolegę !!!
A co będzie jak będziemy się umawiać na wykopki ???
O rany nawet nie chce mi się myśleć o tym !!!!

... Zawsze zamieszczamy konkretne odpowiedzi.

Nie mogę i tyle !!!

Wiemy wtedy na kogo mamy czekać 5 min.

Anie jak ostatnio !!!

pozdrawiam ...J..
Napisano

Witam :)
Z okazji zbliżających się Świąt Bożego Narodzenia i Nowego Roku życzę wam przede wszystkim zdrowia i pogody ducha, spełnienia wszystkich marzeń oraz jak najlepszych wyników w znajdywaniu fantów w 2006.

Pozdrawiam ...J...

Napisano
Witam !
Oczywiście również rzyczę wszystkim Wszystkiego Najlepszego z okazju nadchodzących Świąt i Nowego Roku !!!!
Spotkanie pomiędzy świętami i NR jest jak najbardziej wskazne ( ale nie w środku tygodnia - najlepiej w piątek ).
Drogi J. pogody ducha...
Pozdrawiam !
R
Napisano
Witam
Ja również życzę wszystkim Wesołych Świąt i Szczęśliwego
Nowego Roku
Ps. Kolego Raczek ja nie jestem na bakier z czytaniem a ty jesteś?Moim zdaniem powinieneś troche zastanowic sie nad tym tekstem ponieważ ktoś może to żle zrozumieć.Po drugie jeśli chodzi o miejsce spotkania to chyba się niezrozumieliśmy. Wiesz ja nie znam wszystkich pubów w Koszalinie, a tym bardziej zacisze".Proponuję na pierwsze spotkanie wybrać miejsce znane wszystkim zainteresowanym a nie jej części.
Pozdrawiam!

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie