kloki Napisano 25 Sierpień 2005 Autor Napisano 25 Sierpień 2005 Witam. Chciałbym serdecznie zaprosić wszystkich forumowiczów na moją nową stronę Wojna w kolorze". Stronę stworzyłem w celu zaprezentowania swoich prac w dziedzinie kolorowania fotografii czarno-białych. Ma to na celu bliższe i bardziej realistyczne zapoznanie się z wizerunkiem wojny we wszystkich barwach. Wszystkie fotografie zostały pokolorowane komputerowo przeze mnie, a barwy dobrałem sam. Są to wyłącznie moje interpretacje kolorów. W razie jakihś iedociągnięć" lub błędów w kolorach proszę mnie powiadomić, a postaram się jak najszybciej nałożyć poprawki. Proszę także o posyłanie mi czarno-białych fotografii wojsk biorących udział w II wojnie światowej. Szczególnie proszę o fotografie wojsk nie wchodzących w skład armii III Rzeszy. Proszę o podsyłanie zdjęć dobrej jakości.]Oto link:www.warincolor.republika.plJest to pierwsza odsłona strony. Wszelkie uwagi proszę kierować do mnie. Zapraszam także do wpisywania się do księgi gości!Mail: kklokki@wp.plGadu-gadu: 1733893Pozdrawiam i mam nadzieję, że strona się spodoba.klOki
Maciej G Napisano 25 Sierpień 2005 Napisano 25 Sierpień 2005 Link nie działa , przynajmniej u mnie .Maciej G.
pretender01 Napisano 25 Sierpień 2005 Napisano 25 Sierpień 2005 ...a u mnie wszystko działa jak należy ... a po obejrzeniu - super - gratuluję umiejętności, jestem pełen uznania i czekam na kolejne KOLOROWE :-) fotki. Pozdrawiam.
Szczur Napisano 25 Sierpień 2005 Napisano 25 Sierpień 2005 Przykro nam, strona chwilowo nie działa z powodu przekroczenia godzinnego limitu transferu."kloki - załóż sobie darmowe konto np na http://www.tripod.lycos.co.uk/ - 50 mb miejsca (php) (ja mam na tym serw www (freiwilligecrew), działa ok, tylko reklama jest)albo http://www.friko.plhttp://www.regional.pl/free/strony.sptrepublika jest badziewna ;)ps. chcesz sie wymienic bannerami? pisz na 4427656pzdrw
Maciej G Napisano 26 Sierpień 2005 Napisano 26 Sierpień 2005 Już wszystko działa. Fajna . Na pewno jest przy tym trochę pracy , ale czekamy na więcej.Pozdrawiam.Maciej G.
kloki Napisano 26 Sierpień 2005 Autor Napisano 26 Sierpień 2005 Witam.Dzięki Szczurze za oświecenie mnie :) Szukałem jakiegoś dobrego serwisu, ale nie znałem żadnych, dlatego musialem sie zadowolić republiką. W takim razie prezentuję strone pod nowym adresem. Ta sama, tylko inny link :) :http://www.warincolor.friko.pl/Zapraszam wszystkich serdecznie!klOki
kloki Napisano 26 Sierpień 2005 Autor Napisano 26 Sierpień 2005 Kolor sukna polskiego już zmieniłem. Pozdrawiam.
Lokomotywa Napisano 26 Sierpień 2005 Napisano 26 Sierpień 2005 kloki nie mogę nic obejrzec bo włączają mi się jakieś durnowate reklamy
kloki Napisano 26 Sierpień 2005 Autor Napisano 26 Sierpień 2005 Hmm, właśnie widze... Ma ktoś pomysł jak to usunąć lub zmienić lokację tych reklam?
kloki Napisano 26 Sierpień 2005 Autor Napisano 26 Sierpień 2005 Pierwszą da się zamknąć, ale druga na stałe się zagnieździła...
hardy Napisano 26 Sierpień 2005 Napisano 26 Sierpień 2005 strona dziala tak jak powinna ,jest kozacka hehe
Zajec Napisano 26 Sierpień 2005 Napisano 26 Sierpień 2005 Fajna stronka, nieźle wyszly te zdjęcia. Gratuluję i czekam na więcej :) Pozdr
PATRON Napisano 26 Sierpień 2005 Napisano 26 Sierpień 2005 Kloki......SUUUUUUUUPER....ale cierpliwości to ty masz dużo ....PZDR PATRON
rorvik Napisano 26 Sierpień 2005 Napisano 26 Sierpień 2005 Kloki - po kliknięciu na fotografie wyświetla mi się błąd - brak strony.Pzdrr
kloki Napisano 26 Sierpień 2005 Autor Napisano 26 Sierpień 2005 Witam.Dziękuję wszystkim za podbudowujące i motywujące słowa. Każde zdjęcie jest dla mnie nowym wyzwaniem, każdy detal koloruję osobno i dzięki temu moge na fotografii dostrzec nowe szczegóły, których nie widać na pierwszy rzut oka.rovik - napisz proszę, które zdjęcie się nie otwiera, który numer. Sprawdzę to i poprawię, jeżeli rzeczywiście jest jakiś błąd.Wrzuciłem na stronkę nowy dział - Russian Army. Dzięki temu, że posiadam w swoich zbiorach na dysku fotografie innych armii, a także dzięki temu, że przysyłacie mi nowe, moge tworzyć nowe działy z fotografiami innych państw.Dodałem także w dziale niemieckim fotkę Grossdeutschland mit Granatwerfer :)Dzięki wszystkim i zachęcam do przesyłania mi fotek.Pozdrawiam - klOki
Szczur Napisano 26 Sierpień 2005 Napisano 26 Sierpień 2005 zajebista stronka, jest nawet bunkier z mojej miejscowości http://www.warincolor.friko.pl/zdjecia/German/21g.jpg :Dpzdrw
dect Napisano 26 Sierpień 2005 Napisano 26 Sierpień 2005 Najlepszym programem" do usuniecia wyskakujacych, drazniacych reklam/popupow jest przegladarka Mozilla Firefox :) A stronka coolPozdrawiam
rorvik Napisano 26 Sierpień 2005 Napisano 26 Sierpień 2005 Kloki - pod explorerem wszystko jest ok natomiast Firefox pokazuje błąd.Pozdrawiamr
kloki Napisano 26 Sierpień 2005 Autor Napisano 26 Sierpień 2005 Witam.Sczur- hehe, czyli to z Polski? :PNiestety nie znam się na Firefox'ach i innych pochodnych, dlatego nic nie wskuram :)Pozdrawiam i zachęcam do powracania od czasu do czasu na witrynę. Zdjęcia będę dodawał co jakiś czas seriami.klOki
dect Napisano 26 Sierpień 2005 Napisano 26 Sierpień 2005 U mnie na Firefoxie chodzi bez klopotow.I pytanie - czy jak podesle jakies w miare ciekawe zdjecie to tez je podkolorujesz?Pozdrawiam
Szczur Napisano 26 Sierpień 2005 Napisano 26 Sierpień 2005 tak to polski bunkier, wchodzący w skład pozycji Skoczów" na śląsku Cieszyńskim.pzdr
kloki Napisano 26 Sierpień 2005 Autor Napisano 26 Sierpień 2005 dect - właśnie o to mi chodzi. Podsyłaj zdjęcia, a ja je pokoloruje. Prosze tylko o dobre jakościowo zdjęcia. Jeżeli sobie życzysz mogę umieścić twoje nazwisko lub nick w galerii, do której dasz zdjęciaPozdrawiam klOki
hardy Napisano 26 Sierpień 2005 Napisano 26 Sierpień 2005 skoro jesteśmy w temacie zdjęć to podajcie jakąś dobrą przeglądarkę graficzną:z gory dziękuję HARDY
berthie Napisano 26 Sierpień 2005 Napisano 26 Sierpień 2005 Stronka super, gratulacje.A z przegladarek polecam XnView, fajna przeglądarka z polskim interfejsem, ma też troche funkcji obróbki zdjęc i obsługuje duzo formatów. Ma też fajną funkcję tzn. wszelkich zmian na plikach mozna dokonywać całymi partiami, nie na każdym z osobna.No i co najważniejsze darmowa.pozdro
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.