Lobo26 Napisano 23 Luty 2006 Share Napisano 23 Luty 2006 czyli szykują się 4 nowe okręty podwodne !BTW co tam w Kołobrzegu ? co tak tu cicho ? Niebawem rocznica walk ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lobo26 Napisano 5 Marzec 2006 Share Napisano 5 Marzec 2006 Witamco do rocznicy to... lipa ! Dostałem program i szkoda gadać, nawet emeryci sie zanudzą !a teraz z innej beczki!9 marca w programie Kino Polska jest Jarzębina Czerwona.Czy ktos kto ma ten program moze go nagrac ??PozdrawiamLobo-26 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 5 Marzec 2006 Share Napisano 5 Marzec 2006 lobo chcesz divx? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blomberg Napisano 5 Marzec 2006 Share Napisano 5 Marzec 2006 WitamJa też bym chciał ten filmPozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blady Napisano 8 Marzec 2006 Share Napisano 8 Marzec 2006 Siemanko wszystkim Też to mam jak coś to także służę pomocą... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
macsurf Napisano 17 Marzec 2006 Share Napisano 17 Marzec 2006 Jutro z okazji wyzwolenia" Kołobrzegu beda cos organizowac? Na oficjalnej stronie cisza i chyba tez tak bedzie jutro :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lobo26 Napisano 18 Marzec 2006 Share Napisano 18 Marzec 2006 Uroczystości w tym roku lipne. Jedynie co ciekawsze to tylko apel poległych.Blady jesli mozesz to podziel się jarzębiną. Daj znać jak to odebrać bym mógl. Najlepiej na CD. Koszty oczywiście zwracam.PozdrawiamTomek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blomberg Napisano 18 Marzec 2006 Share Napisano 18 Marzec 2006 Nagrał ktoś tą kronike zaraz po jarzębinie co była Bitwa o Kołobrzeg.Szczerze mówiąc myślałem że więcej pokażą walk ulicznych i sam KołobrzegPozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lobo26 Napisano 10 Kwiecień 2006 Share Napisano 10 Kwiecień 2006 WitamMacstuf w niedziele byłeś w Rogowie i co ? Pochwal sie co zdziałałeś ? Jakie zmiany po zimie ?Pozdrawiam!Lobo26 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blady Napisano 19 Kwiecień 2006 Share Napisano 19 Kwiecień 2006 Witam A oto podwodniak w kołobrzeskim porcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamson_kg Napisano 15 Maj 2006 Share Napisano 15 Maj 2006 Witam wszystkich:) Mam ogromną prośbę a mianowicie jak byscie mogli drodzy Kołobrzerzanie powrzucajcie mi na meila wszystkie ciekawe zdjecia mapki ciekawostki itp dotyczace naszego miasta i okolic bo juz troche siedze w tym ale dopiero niedawno odktylem to forum:P Jak bede robil fotki to tez powrzucam na forum z gory dziekiMoj adres to: kamil_kolobrzeg@o2.plPozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lobo26 Napisano 30 Maj 2006 Share Napisano 30 Maj 2006 Witam,Kolego Kamson wdepnij do mnie ma mail i napisz co potrzeba to zobaczymy co sie da załatwić .A teraz niecodzienne pytanie - czy ktoś zna dobrze rejon i okolice Solnego Bagna ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lobo26 Napisano 9 Czerwiec 2006 Share Napisano 9 Czerwiec 2006 Gdziue jest Kołobrzeg ??? Śpi ???No co jest ludzska ? Co sie u Was dzieje ?? Blady , blomberg, Macstuf ? Żyjecie ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obert8 Napisano 10 Czerwiec 2006 Share Napisano 10 Czerwiec 2006 pewnie sa w anglii jak 80 000 naszych rodakow pzdr piszcie cos ludziska z kolobrzegu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lobo26 Napisano 26 Czerwiec 2006 Share Napisano 26 Czerwiec 2006 Z tego co wiem to tylko Luca siedzi sobie w UK. Reszta gdzies w okoilcy sie kręci...Kolego Blady powiedz teraz co porabiasz o rozwiązaniu 16dKZOP ?? Jakieś nowe wieści ??A czy ktoś sie wybiera na Darłowo w tym roku ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blomberg Napisano 28 Czerwiec 2006 Share Napisano 28 Czerwiec 2006 Ja żyjeJeżdże do fundacji fort-rogowo.Niezbyt mam czasu na cokolwiek.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
macsurf Napisano 3 Lipiec 2006 Share Napisano 3 Lipiec 2006 Ja rowniez od czasu do czasu robie wypad do Rogowa, niestety nie widze Ciebie Lobo na gg :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lobo26 Napisano 3 Lipiec 2006 Share Napisano 3 Lipiec 2006 Ja ostatnio byłem na zlocie w Darłowie. I jak co okres wakacyjny zaczyna mnie nosić po terenie. Mam w planach Bagicz i Ustronie Morskie jeszcze zaliczyć. Co do Rogowa to pewnie też wdepnę zobaczyc co się święci. A gdzie obecnie prowadzi prace fundacja ? W hangarze czy inne miejsce ?ps: Macstyf ja istatnio nie mam zbytnio czasu aby odpalać GG, najszybciej złapiesz mnie na mail (to sprawdzam kilka razy dziennie) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamson_kg Napisano 18 Lipiec 2006 Share Napisano 18 Lipiec 2006 Tez bede musial sie Zmobilizowac i rzucic okiem na fort rogowo:) Ale caly czas mnie zastanawia dlaczego akurat fort"?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamson_kg Napisano 18 Lipiec 2006 Share Napisano 18 Lipiec 2006 Kolego lobo moze to pytanie zbyt ogolne ale nie wiem co i jak wiec zapytam tak:P czego zdjecia posiadasz i czy nie wiesz gdzie moglbym dostac mape KG z okresu 1930-40?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lobo26 Napisano 2 Sierpień 2006 Share Napisano 2 Sierpień 2006 Panowie a może jakiś wypad w teren ???Kierunek - WSCHÓD - moze teraz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obert8 Napisano 4 Sierpień 2006 Share Napisano 4 Sierpień 2006 witajcie mam pytanie czy w okolicach ustronia morskiego jest jakas grota bo cos takiego znalazlem na mapie miescilo by sie to tak jak lotnisko w sianozetach jakies 2 km w glab ladu pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lobo26 Napisano 5 Sierpień 2006 Share Napisano 5 Sierpień 2006 WitamObert8 teren jest raczej płaski (nie licząc ruskich radarowych górek) więc to może błąd ?Jesli masz mozliwość zapodaj skana :)PozdrawiamLobo26 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obert8 Napisano 5 Sierpień 2006 Share Napisano 5 Sierpień 2006 lobo jutro wysle ci na poczte pzdr ale to nie blad pzdr a teren jest plaski jezdzilem tam z 8 lat i dlatego mnie to zaciekawilo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lobo26 Napisano 6 Sierpień 2006 Share Napisano 6 Sierpień 2006 WitamObert8 czy chodzi o ten zaznaczony znak ?Niesądzę aby to była jakaś grota zważywszy na to ze znak znajduje sie na drodze do Ustronia (dzisiejszych Sianożęt).Moze to jakiś przepust wodny ?Ale przyznam ze temat jest ciekawy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.