Luca Napisano 25 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 25 Sierpień 2005 na apel Pana moderatora mareckiego zakładamy 'Kołobrzeg i okolice vol.II' :)Kolego Woytas podeslę Ci jutro jeden z takich w miarę dokładniejszych planów.Pozdrawiam !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 26 Sierpień 2005 Share Napisano 26 Sierpień 2005 pikne dzieki za plan ktory mam otrzymac :)))pare dni temu wrocilem z waszego fajowego miasta- poraz kolejny zresztapodzialalem troszke z wykrywaczem- niestety tylko na plazy na monetki i inne bzdetki- brak czasu... :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luca Napisano 27 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 27 Sierpień 2005 Wojtas, mapka poszła. Mam nadzieję, że Ci cosik pomoże.pozdrawiam serdecznie !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 27 Sierpień 2005 Share Napisano 27 Sierpień 2005 siakis blad wystapil :(prosze o raz jeszcze- jesli mozna to na adres:woytas@rybnet.plpozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 27 Sierpień 2005 Share Napisano 27 Sierpień 2005 a i odezwe sie jak wroce z radomia- jade na airshowjedzie ktos? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lobo26 Napisano 27 Sierpień 2005 Share Napisano 27 Sierpień 2005 Witam,no to mamy vol. 2 :) myslę ze po sezonie i wakacjach ekipa z Kołobrzegu znowu ruszy w teren...poprzednie forum - http://www.odkrywca-online.com/pokaz_watek.php?id=88799PozdrawiamLobo26 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
macsurf Napisano 28 Sierpień 2005 Share Napisano 28 Sierpień 2005 Proponuje na poczatek szlak dzwirzyno - rogowo na pierwsza wyprawke powakacyjna :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lobo26 Napisano 28 Sierpień 2005 Share Napisano 28 Sierpień 2005 No dobra ludziska z Kołobrzegu i okolic ;)Jest temat wyprawki na Rogowo - kto by się ewentualnie pisał - termin jakaś pogodna niedziela we wrześniu.PozdrawiamTom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elpas Napisano 29 Sierpień 2005 Share Napisano 29 Sierpień 2005 Jeżeli będę w domu (Grzybowo) to i ja się pisze na wypad, kilka wskazówek zawsze się przydaje :)) Pozdrawiam - ELPAS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luca Napisano 3 Wrzesień 2005 Autor Share Napisano 3 Wrzesień 2005 Woytas, poszła mapka ponownie. Teraz na tą drugą skrzynkę. Sorki tez na opóźnienie.Pozdrawiam serdecznie !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luca Napisano 7 Wrzesień 2005 Autor Share Napisano 7 Wrzesień 2005 No Państwo, nie wiem co sie dzieje, że tak ekipa ucichła... Dalej Panowie, niech zawrzy tu ;)A takie pytanko moze mam na początek. Czy ktoś z Was próbował dowiedzieć się coś o panu Hemplu (Lt. Hempel)? ja natrafiłem, ze miał piękne imię - Adolf ;) Czy któryś(aś) z Was na takie samo imie trafił(a) ?Pozdrawiam serdecznie !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
macsurf Napisano 15 Wrzesień 2005 Share Napisano 15 Wrzesień 2005 Na wypad do Rogowa ktos jest chetny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luca Napisano 17 Wrzesień 2005 Autor Share Napisano 17 Wrzesień 2005 Witam !!A jednak zmienie zdanie i co do nazwiska pana Hempla i teraz postawie na imię Alfred (jak ostatnie postępowania śledztwa wykazały ;) ). Co Wy na to ? Natrafiliscie na jakiś ślad ?Pozdrawiam serdecznie !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blady Napisano 21 Wrzesień 2005 Share Napisano 21 Wrzesień 2005 WITAM SERDECZNIE PO DŁUGIEJ NIEOBECNOŚCIPanowie aż wstyd ogarnia jak się wchodzi na asze forum"o ile dobrze przeczytałem wyżej ktoś zaproponował wypad w teren we wrześniu.Wrzesień nam sie niedługo skończy a o wypadzie ani widu ani słychu,koledzy to kiedy idziemy poszwędać się po lesie.???????pozdrawiam b... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lobo26 Napisano 22 Wrzesień 2005 Share Napisano 22 Wrzesień 2005 Witam, to chyba ja proponowałem ;) ale tak wyszło ze dopiero w pażdzierniku bede miec wiecej czasu na szwędanie sie po terenie wiec jakby co to na wypadzik ja byc chętny ;0PozdrawiamLobo26 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lobo26 Napisano 25 Wrzesień 2005 Share Napisano 25 Wrzesień 2005 Witam,co do Rogowa to.... wstępnie sie ustawiamy na 9 października 2005 !! Chętnych prosimy o zgłaszanie ;)Blady odezwij sie do mnie na gg odnosnie owego filmu ;) PozdrowionkaLobo26 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lobo26 Napisano 4 Październik 2005 Share Napisano 4 Październik 2005 Blady film juz czeka w ustalonym miejscu ;)Aha przypominam ze juz w niedziele (9.10) wyprawka na Rogowo !!!Pozdrawiam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lobo26 Napisano 9 Październik 2005 Share Napisano 9 Październik 2005 Witam,dzisiejszego dnia Rogowo znowu zostalo zdobyte ;)pozwiedzalismy sporo obiektów , sporo fotek sie porobiło z bardzo ciekawych miejsc ale pozostal niedosyt z powodu miejscówek do ktorych nie mogliśmy wejsc głównie z powodu braku odpowiedniego sprzetu. Ale temat Rogowa nie zostal jeszcze zamknięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lobo26 Napisano 9 Październik 2005 Share Napisano 9 Październik 2005 Kto nie był niech żałuje bo naprawde było co pozwiedzać" !!!Pozdrawiam !Lobo26 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
macsurf Napisano 10 Październik 2005 Share Napisano 10 Październik 2005 tak jak mowi Lobo, bylo co zwiedzac, tymbardziej ze było na to ponad 6h :)Oto pare fotek z odkrywania tejemnic Rogowa ;) http://how.pl/rogowo/ uwaga w wysokiej rozdzielczosci 1 fotka ok. 800kbZ uwagi, ze nie wszystko można było spenetrować, przydałoby się wiecej ludzi na nastepna wyprawke do Rogowa z odpowiednim sprzetem :] latarki, gumowce - najlepiej rybackie lol, liny itp. wskazane :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blady Napisano 12 Październik 2005 Share Napisano 12 Październik 2005 POZDRAWIAMNNoooo...to się lubi oglądać.Ciekawe miejsca.Szczególnie te foty które dodał macsurf".Godne uwagi i bliższego spenetrowania,szczególnie intrygujące wejście do czegoś"które przedstawia zdjęcie rogowo-3.jpg.Do kolegi Tomka:czy dało się wejść dalej na zdjęciu które dodałeś?????Faktycznie jest czego pozazdrościć i mam tylko małą nadzieję że,kiedyś będzie mi dane połazić z wami.pozdrawiam gorąco b... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lobo26 Napisano 12 Październik 2005 Share Napisano 12 Październik 2005 Witam,To co widzisz na fotce i na czym stoi Piotrek to wielki zbiornik - jeden właz, sporo miejsca ale bez liny bardzo ryzykowne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lobo26 Napisano 12 Październik 2005 Share Napisano 12 Październik 2005 Jest tam naprawde sopro do spenetrowania ale bez sprzetu i ludzi nie da rady. A ta fotka to takie wybuchowe cóś" :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 12 Październik 2005 Share Napisano 12 Październik 2005 powiem tak- az mnie dupa z zazdrosci szczypie noooooo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
macsurf Napisano 12 Październik 2005 Share Napisano 12 Październik 2005 Tak tak, mniej gadac a wiecej konkretow, piszcie propozycje dotyczace zorganizowania nastepnej wyprawki do Rogowa :)Nastepna porcja fotek: http://www.how.pl/rogowo/next/ - widac tutaj kolesi ktorzy wykorzystali teren jednostki do strzelania ASG :) moze ktos z kolobrzegu tez sie tym zajmuje? Moze ci kolesie wlasnie z Kolbergu sa :]Na fotkach tez wnetrza podziemnego pomieszczenia z tablicami z oryginalnymi niemieckimi napisami, niestety pomieszczzenie zalane wiec i byl problem z penetracja mimo iz oboje probowalismy cos z tym zrobic i wejsc dalej to bez kaloszy rybackich nie da rady :PLobo strzel jakis termin :> Rozumiem ze w gre wchodzi niedziela, kwestia tylko ktora?Jak sie zorganizuje konkretna daje, wtedy bedziecie mogli zadeklarowac swoj wyjazd :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.