greg83pp Napisano 23 Sierpień 2005 Autor Napisano 23 Sierpień 2005 Witam ! Czy Wiecie co to za menażka - zaczepy kabłąka ma jakieś dziwne..hm, farba sie nie zachowała, tylko pod uchwytem jest kilka ktopek, wygląda na polski khaki..pozdrawiam i proszę o pomocGrzesiek
greg83pp Napisano 24 Sierpień 2005 Autor Napisano 24 Sierpień 2005 Cześć !OK, sprawdzę bicia, menażka jest oczywiście stalowa. na spodzie nie ma bic, sprawdzę jeszcze na wew stronie patelni- tak jak w menażkach światowit-myszków. Tylko te mocowanie kabłąka mnie martwi- miałem wrześniową i było inne. - chyBA że można składać winę na różnice między producentami.PozdrawiamGrzesiek
marek123 Napisano 24 Sierpień 2005 Napisano 24 Sierpień 2005 raczej LWP wczesne lata 50-te przykro mi ;)
greg83pp Napisano 23 Sierpień 2005 Autor Napisano 23 Sierpień 2005 Witam ! Czy Wiecie co to za menażka - zaczepy kabłąka ma jakieś dziwne..hm, farba sie nie zachowała, tylko pod uchwytem jest kilka ktopek, wygląda na polski khaki..pozdrawiam i proszę o pomocGrzesiek
jagoda Napisano 23 Sierpień 2005 Napisano 23 Sierpień 2005 Moja rada jet taka obejrzyj ją dokładnie i zobacz czy sa jakieś sygnatury, tak jest trudno stwierdzić czy to polska menażka. A z jakiegomealu jest zrobiona z żelaza?Pozdr. MJ
Łukasz Napisano 23 Sierpień 2005 Napisano 23 Sierpień 2005 Witam! Stalowych menażek używało także LWP to 50 roku włącznie. Jednak te miały nieco inne mocowanie kabłąka. Wrześniowej jeszcze nie mam więc nie wiem jak tam było. ;)Pozdrawiam, Łukasz
Pytanie
greg83pp
Witam !
Czy Wiecie co to za menażka - zaczepy kabłąka ma jakieś dziwne..hm, farba sie nie zachowała, tylko pod uchwytem jest kilka ktopek, wygląda na polski khaki..
pozdrawiam i proszę o pomoc
Grzesiek
9 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.